Andrea Conti: “Köszönöm a klubnak a bizalmat”

1

Andrea Conti, a csapat nyári igazolása hálás a Milannak a bizalomért és köszönetet mondott korábbi együttesének, az Atalantának.

A 23 éves jobbhátvéd nagyszerű szezont futott az Atalantában, ugyanis 33 bajnoki meccsen 8 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. Remek teljesítményének köszönhetően a Milan és az Inter figyelmét is felkeltette, azonban végül a piros-feketék kerültek ki győztesen a játékos megszerzéséért folyó versenyből.

“Örömmel tölt el, hogy visszatérhetek a csapattársaimhoz, akikkel már egyszer edzhettem Milanellóban, mert el kell kezdenünk csapatként összeszokni. A szezon hamarosan kezdődik és formába kell lendülnünk. Montella arra kért minket, hogy hátulról építsük fel a játékot. A Milan volt az a csapat, amely először megkeresett és a leginkább akart, ezért választottam őket. Amint ez a lehetőség adódott számomra, azonnal ide akartam jönni. Nagyon boldog vagyok. – mondta Conti a Milan TV-nek.

“Köszönöm a klubnak az erőfeszítést, amit a megszerzésemért tettek. Megpróbálom meghálálni a belém vetett bizalmat. Atalanta? Mindig hálás leszek nekik és Gasperininek, aki megváltoztatta az életem. Olyat hozott ki belőlem, amire nem hittem volna, hogy képes vagyok. Megpróbálom a Milanban is ezt a formát nyújtani.”“Példaképeim? Mindig is csodáltam Dani Alvest, emellett Sergio Ramost is a karaktere miatt. Cafu? Nagyszerű játékos volt és remélem, hogy legalább a felét elérhetem annak, amit ő tett. Célkitűzések? Nyerni jöttem ide és azért, hogy fejlődjek. Európa Liga? Egy olyan csapattal nézünk szembe, amelyről nem tudok sokat, de minden mérkőzés nehéz. Bonucci? Ismerem őt az olasz válogatottból. Ő egy karizmatikus személy, barátságos és közvetlen. Biztosan a csapat vezére lesz.”

“Hihetetlen fogadtatásban részesültünk a szurkolóknak köszönhetően és az a célunk, hogy visszatérjünk a Bajnokok Ligájába. Álmom az új szezonra, hogy kiharcoljuk a BL-indulást és szeretnék minél többet játszani. Számomra nem lényeges, hogy három- vagy négyvédős rendszerben játszunk. Remélem, hogy sok gólpasszal visszafizethetem a bizalmat.” – fejezte be.

Conti játékjogáért mintegy 25 millió eurót fizetett a Milan az Atalantának.

[adrotate banner=”28″]

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nagyon örülök neki. Fiatal, olasz, tehetséges, lelkes. Asszem ennél jobbat kívánni sem tudnék. Végtelenül szimpatikus.
    Ha csak a fele látszik meg annak amit mond a játékán, már szeretni fogom.

    Bárcsak a játékosok többsége ilyen lelkesedéssel beszélne a klubról…

    (én Rodrigez helyett Darmiant hoztam volna vissza mellé, de az már túl szép lett volna)

    Isten hozott!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet