2022. szeptember 27., kedd

Bertolacci kölcsönben a Genoában folytatja

-

Immáron hivatalos, hogy Andrea Bertolacci visszatér korábbi együtteséhez, a Genoához.

Szombaton a Genoa a hivatalos honlapján közölte, hogy egy évre kölcsönvette a Milan középpályását, Bertolaccit. A jelentések szerint a 26 éves játékos vásárlási opció nélkül csatlakozik a genovai alakulathoz, amelynek színeiben korábban 2012 és 2015 között 90 tétmérkőzésen lépett pályára.

Bertolacciért 2015 nyarán mintegy 20 millió eurót fizetett a Milan az AS Romának, azonban egyáltalán nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. Az olasz középpályás több alkalommal is sérüléssel bajlódott és nem tudott megragadni a kezdőcsapatban. Bertolacci 48 meccsen 2 gólt és 2 gólpasszt jegyzett piros-fekete mezben.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mikor leigazoltuk utána volt egy-két meccse, miután azt mondtam: “lehet ez a 20 milla rohadtul nem volt kevés érte”. Bejöttek a cselei, futott mint gép és rohadtul agilis volt. De ezt sajnos nem tudta hozni a továbbiakban (valszeg a sérülése(i) miatt).

    Én sajnálom őt. Szimpi srác volt és több volt benne. Talán majd a Genovában eszébe jutnak a dolgok.

    Sok sikert!

  2. Középszerű játékos volt és nem volt megfelelő a csapat számára. Sok játékos csak úgy képes jól teljesíteni, ha konkrétan az adott csapatban megvan az összhang és hogy konkrétan azok a játékosok játszanak. Cerci is azért volt jó a Torinóban, mert az akkori csapatnak jól ment, jó volt az edző és a játékosok megértették egymást. Bármilyen nagy sztár is valaki egy csapatban, az nem jelenti, hogy más csapatokban is sikeres tud lenni. Eleve nem fizetnék egy milliónál többet egy játékosért sem, ez egy elég elvakult üzleti rendszer, ahol nagy lóvék mozognak, adják veszik a játékosokat és bármikor lecserélik őket egy új garnitúrára, mintha csak tárgyak lennének. Ez már régen nem a rendes fociról szól, hanem üzlet az egész és iszonyatosan sok pénzt mozgat meg, ami valljuk be, jobb helyekre is kerülhetne. Aránytalan a rendszer.

    A játékosok fizetése és áruk is elég meredek, tekintve, hogy az átlag emberek a grundra lemennek és rúgják a bőrt, fizetés és egyéb nélkül. Mi játékért játszunk ők pénzért játszanak, ha tudnak, de sokuk még a grundra sem férne be.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS