A Milan idegenben 4-0-ra legyőzte a svájci élvonalban szereplő Luganót egy felkészülési mérkőzésen.

Egy héttel a felkészülés megkezdése után a Milan lejátszotta első felkészülési meccsét az előszezonban. Az új igazolások közül Matteo Musacchio, Ricardo Rodriguez, Franck Kessié, Hakan Calhanoglu és Fabio Borini is kezdőként kapott lehetőséget.

Egy remek támadást követően egészen hamar, már a 2. percben megszerezte a vezetést a milánói alakulat, a gólszerző Patrick Cutrone volt. A következő találatra a második félidőig kellett várni: a 63. percben Giovanni Crociata kapott labdát José Mauritól és magabiztosan a kapuba lőtt. A 83. percben José Sosa volt eredményes, az előkészítő ismét Mauri volt. Végül a 90. percben Gustavo Gomez állította be a végeredményt.

LUGANO – MILAN 0-4

Időpont: 2017.07.11. 19:00
Helyszín: Stadio Cornaredo, Lugano, Svájc
Gólszerzők: Cutrone (2.), Crociata (63.), José Sosa (83.), Gomez (90.)

>> KEZDŐCSAPATOK:

LUGANO: Da Costa, Rouiller , Sulmoni, Golemic (60’: Kovacic), Mihajlovic (77’: Andreoni), Guidotti (67’: Milosavljevic), Sabbatini, Mariani (38’: Vécsei), Schappi (60’: Crnigoi), Culina (45’: Junior), Marzouk.

Cserék: Russo, Crescenzi, Martignoni.

MILAN: Storari (45’: Gabriel), Abate (45’: De Sciglio), Paletta (45’: Zapata), Musacchio (45’: Gustavo Gomez), Ricardo Rodriguez (45’: Antonelli), Kessié (45’: Zanellato, 86’: Gabbia), Montolivo (45’: Mauri), Bertolacci (45’: Sosa), Borini (45’: Crociata, 86’: Simic), Cutrone (45’: Bacca), Calhanoglu (45’: Niang).

Cserék: Guarnone.

[adrotate banner=”28″]

16 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Cutrone és Crociata góljainak nagyon örülök, mert nekik szerintem idén lehetöséget kellene adni az elsö csapatban. Ök ketten a Milan jövöje lehetnek…

    Sosa nagyra becsülendö, mert nem akar elmenni, pedig tudja h padozni fog. Minöségi csereembernek azonban jó lehet. Tudom, hogy sokakat nem gyözött meg tavaly, de ez mentális kérdés is. A csapatnak nem ment, és a többség frusztrált lett, így nem nyújtották azt amit valójában tudnak. Így Sosa sem, de öt megfelelö csere-embernek tartom, akire nagy szükségünk van.