Montella személyesen egyeztetett Gigio családjával

29

Olasz lapértesülések szerint Vincenzo Montella, a csapat vezetőedzője pozitív találkozón van túl Gianluigi Donnarumma családjával a szerződéshosszabbítással kapcsolatban.

Mint arról beszámoltunk, nem kizárt, hogy fordulat fog bekövetkezni Donnarumma ügyében és könnyen elképzelhető, hogy a fiatal kapus mégis meghosszabbítja a jövő nyáron lejáró szerződését. A La Gazzetta dello Sport beszámolói szerint Montella a napokban Gigio szülővárosába, Castellammare di Stabiába utazott, hogy a 18 éves kapus édesapjával találkozzon.

A Gazzetta és a Sky Sport Italia egybehangzóan írja, hogy pozitívan alakult a találkozó Montella és Donnarumma családja között, amelyről a félreértések elkerülése végett Mino Raiola, a játékos ügynöke is tudott.Eközben a Corriere della Sera szerint a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Donnarumma marad és hosszabbít.

[adrotate banner=”28″]

29 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Remélem ha hosszabbít csakis azért teszi azt, hogy drágábban lehessen eladni, ezzel tudna jelenleg a legtöbbet segíteni a csapatnak.

 2. Legyen így,de remélem raiolát elküldik cserébe ! Van még menő ügynök a piacon,igaz Mendes meg adózni nem szeret 🙂

 3. Ez már így egyre viccesebb! Még az edzőt is elküldik, hogy nyalja a kölyök neg a család seggét! Ahhoz kèpest, hogy milyen vagánynak lett kikiáltva a vezetőség, eléggé meglágyult a szívük… aztán 4 év múlva kezdődik minden elölről…

  • Érdekes a dolog az biztos,de az nagyon valószínű,hogy a következő 18-20 év egyik meghatározó kapusa a tét….
   Ha azt vesszük alapul a “meglágyult szívű” vezetőség tekintetében,hogy inkább ez mint 1 év múlva a Juve,akkor csinálják

 4. Valóban, jobb lenne minél hamarabb tisztázni az ügyet.
  HA tényleg csak raiola kavarta a xart, akkor el tudom fogadni érzelmi szempontból is, hogy D marad. Viszont ez esetben mi szükség van arra, hogy az edző utazgasson és győzködje apucit..?
  Sajnos ezzel a hercehurcával mindenki csak veszített: a “tökös” vezetőségről kiderül, hogy viszonylag könnyen sarokba szorítható. D sem tudom, hogy “hogyan moshatja magát tisztára”? Nyilván nem fogják köpködni a saját szurkolói, de Baresi, Totti, Buffon nem csináltak ilyet.. raiola meg remélem elmehet szépen nyugdíjba ezután, mert nem lesz olyan aki vele szerződne a továbbiakban.

 5. Valóban jó lenne pontot tenni az ügyre, hogy a srác is koncentrálhasson arra, amire kellene (már amennyiben tényleg a maradás a szándéka)
  Cirka 1 hónap maradt és kezdődik a szezon, sőt szűk egy hónap az első ellenfelünkig az EL csoportkör felé.

 6. Lehet sokan nem értenek velem egyet, de szerintem most már menjen. Ne győzködjék stb., nem kell feleslegesen az időt pazarolni. kb. egy hónap van a kövi ellenfélig és igen addig még lehet igazolásokat nyélbe ütni, ha addig még akarnak. És igen nyugodtan meg lehet adni az esélyt a másik ifjoncnak.

 7. Raiola szerintem ugy probalt targyalni az uj vezetokkel ahogy anno Berlu +Lester kettossel tette. Csak nem jott be neki .

 8. Több érv is az mellett szól hogy maradjon. Nem tudom miért lett egyszerre közellenség. Már mindenki megszólalt az ügyben csak maga az érintett nem. Várjuk meg mit dönt. Kérdem én bármelyikünk 18 évesen a családja, az ügynöke, a klub, és még ki tudja kinek-minek a nyomás alatt hogy döntöttünk volna. Lehet menni fog, de lehet nem. Aki azt írja, hogy inkább menjen azoknak pár érv, hogy szerintem miért ne menjen. 1. A következő 10-15 év meghatározó kapusa lehet a srác. 2. Most ha eladnánk reálisan vagy ingyen egy év múlva, vagy benne rejlő potenciálhoz képest nagyon kevés összegért menne el. 3. Személy szerint én egy igazi vezér lehetőségét is látom benne. 4. Ha tartja formáját, és ne adja isten nem lesz elég jó a Milan ahhoz hogy trófeákat nyerjen bármikor eladható lesz a duplájáért mint amit most kapnánk érte. Másik. Az hogy azt írjátok, hogy sarokba szorítottak minket baromság. A legjobb módja volt, hogy a tárgyalásokon nem részt vevő, de egy, a kapus sorsát akár komolyan befolyásolható ember ment el a családhoz megtudni, hogy mi a szándékuk. Ha nyalni mentünk volna, akkor nem borítottuk volna ki a tejfölt. Az ügynök pozícióját kellett kicsit meg mozgatni. Ami sikerült. Sajnos az elkerülhetetlen volt így, hogy lettek, és lesznek érzelmi kitörések. De ezért vagyunk rajongók. Forza Milan! Forza Gigio!

 9. Az is fontos, hogy a vezetőség minőségi erősítést hirdetett, és azt, hogy meg akarja tartani az értékeit, nevesítve Donnarummát. Milyen képet ad európai szinten, ha D. nem hosszabbít. Azt mutatja, hogy ez a profjekt mégsem olyan jó, mint kifelé látszik.

 10. Azon se lennék meglepve, hogy ha kiderülne, hogy az egész “borítsunk bilit” menetrend egy előre kitervelt lépéssorozat lenne a vezetőség részéről. Tudták, hogy Donnarummát meg akarják tartani, és mikor látták, hogy kezdődik a Raiola-show, akkor belevágtak ebbe a (veszélyes) szappanoperába, amivel kibillentették a dirigáló pozícióból és sarokba szorították a játékosügynököt (és magát a játékost is).

 11. Ha D. kiáll a nyilvánosság elé és bocsánatot kér emellett pedig kidobja Raiolat akkor talán van neki valamiféle bocsánat a Curva Sud részéről, (persze ha marad és nem sikerül elpasszolni horror áron a nyár folyamán). Más esetben csak azt tudom elképzelni hogy totális füttykoncert fogja kísérni az egész szezonját a Milanban.

  Személyesen én már egyáltalán nem ragaszkodok a kis Dollárhoz, remélem minél hamarabb távozik vagy így vagy úgy. D. esete ismét bebizonyította hogy a modern labdarúgás elk*rvult, legendák és hősök helyet kur*ákat és celebeket nevelnek évről évre.

  • + Kiegészítés: Régen sokszor sírtunk hogy Antonellik rohangálnak a pályán. De ezek a játékosok képesek voltak meghalni a mezért és ugyan ez igaz Abatera is. Én inkább nézek középszerű de a pályán a címerért harcoló játékosokat, mint lelketlen zsoldosokat.

 12. Nem jó ötlet ez a visszaseggem miután kicsináltatta magát az egész Milan családdal. Szerződést aláírja és elkell adni a francba jó pénzért! Szinte biztos, hogy ez az egész meglátszódik a telejesítményén is mintahogy a válogatottban is voltak érdekes góljai.

 13. Raiola nem engedi Mirabellit vagy Fassonet D közelébe sztem mert befolyásolnák a fiatal kapus döntését ezt kihasználva Montellát küldték. Nem tudom mennyire jó ez de az utolsó esélyt megéri.

  Ha meg a család nem bízik a Milanban akkor AKurvaAnyjukat!!!!

 14. Ki fog derülni, hogy apukának is Raiola az ügynöke. Nagyszerű, hogy az AC Milannak legmagasabb szinten nem sikerült maradásra bírni Donnarummát, holott – ígéretéhez híven – teljesítette mindkét óhaját (személyes feltételek, csapaterősítés), most pedig a vezetőedzőnek kell leutaznia apucihoz, hogy a családot meggyőzze (hogy azután ők majd meggyőzzék Donnarummát)… Ez most már komédia.

  Az ügynek az a lényege, hogy Donnarumma első körben nem akart hosszabbítani. Nálam nem lett volna eleve második kör, de a Milan vezetősége még tett egy kísérletet. Ennek azonban nagyjából úgy kellett volna történnie, hogy Donnarumma még egyszer gondolja át a helyzetet. Ehhez képest most szénné alázza magát egy óriásklub egy 18 éves kölök érdekében. Nagyon nagy tehetség a srác, de büszkeség is lenne a világon. Boldogok leszünk, ha a család majd meggyőzi Donnarummát? Hát marha jó. Régen rossz, ha egy 18 éves játékosért, aki még mindig nem fogta fel, hogy egy 7-szeres BEK/BL-győztes óriásklub tkp. a legendájává akarja tenni, a Milan ennyi követ megmozgat.

  Ennek az ügynek volt egy időszaka, amikor Raioláék tűntek a diktáló félnek, majd utána mintha fordult volna a kocka, mert ügyesen taktikáztak a vezetők. Az elmúlt napokban azonban úgy tűnik, mintha Raiola tervei szerint alakulnának a dolgok. Képzeljük már el: az AC Milan vezetőedzője utazik majdnem ezer km-t, hogy győzködje a családot a fiukról, de előtte Donnarumma ügynökével is egyeztet, nehogy baj legyen… Döbbenet.

  • Szerintem itt már nem arról győzködik, hogy menjen, vagy maradjon, hanem inkább arról van szó, hogy rá akarják bírni a kölköt, hogy szakítson az ügynökével.

 15. 2millio és akkor szólalsz meg ha kérdeztek, Max igy tudnám elképzelni. Igy is túl lenne fizetve. Hol vannak a pénzes jelentkezők érte?! Most majd marad 5millioért egy fejben összezavart, talán ambíciót vesztett, emberi értékeket nélkülöző hulladék. Bravo

  • Ennyit senki sem, mert ha menni akart tényleg (és nem csak még több pénzszerzési taktika volt) akkor nem lesz motivált és úgy a legjobb játékosok is középszerűvé silányulnak.

   Nekünk olyan játékos kell aki meghal a csapatért a pályán, nem olyan aki féllábbal már kint van…

 16. Szerintem ez már csak marketing nem igaz hogy egyszer aláír aztán mégse most lehet meggondolta magát mindenki…Kicsit “Gallianis” szagú az egész, lehet csak azért van ez hogy az újságokba hozzák a Milan nevét.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet