Bacca ügynöke: “Carlos számára elsődleges a vb”

8

Carlos Bacca ügynöke nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a kolumbiai válogatott csatár a nyáron elhagyja a Milant, azonban csak európai topliga jöhet szóba.

André Silva érkezésével erősen kérdésessé vált Bacca jövője a Milannál. A 30 éves csatár ebben a szezonban 32 meccsen 13 gólig és 5 gólpasszig jutott a Serie A-ban, ezzel sorozatban a második idényében lett házi gólkirály.

Bacca jövőjéről való döntés során jelentős tényező a folyamatos játéklehetőség a jövő nyári világbajnokság miatt,

“Jelen pillanatban nyugodtak vagyunk. Nem hallottunk semmit a Milan menedzsmentjétől. Carlos a Milan játékosa. Az átigazolási időszak még csak most kezdődött és senki sem tudja, hogy mi fog történni. A Milan felé mutatott tiszteletből adódóan megismétlem, hogy Baccának szerződése van a klubbal. Nyugodtan kell kezelnünk a szituációt. Carlos iránt több nagy európai nagy klub érdeklődött és számára a legfontosabb, hogy szerepeljen az egy év múlva rendezendő világbajnokságon. Ez minden, amit szeretne. Ott akar lenni a vb-n, ezért a lehető legtöbb meccsen szeretne játszani a következő szezonban.” – mondta Sergio Barila, a játékos ügynöke.“Bacca szeretne továbbra is magas szinten játszani Európában. Ligue 1? Manapság a francia bajnokság az egyik legjobb bajnokság, akár csak a spanyol, az angol és a német. Carlos kapott ajánlatokat Európán kívülről is, de azt mondta, hogy ezek nem érdeklik őt. Van néhány olyan piac, ahol nagy beruházásokat hajtanak végre, de az anyagi szempont jelenleg nem elsődleges.” – tette hozzá.

A FranceFootball értesülései szerint az Olympique Marseille a nyáron szeretné szerződtetni Baccát.

[adrotate banner=”28″]

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Sajnalom Baccat, Luiz Adrianot es Lapadulat is….A legrosszabb idoszakban igazoltak ide, semmi kozeppalyaval…..Sztem sokkal jobbak lennenek egy Isco, Modric elott..

    • Egyetértek veled, L.Adrianoban talán még több is volt mint Baccaban de az már a múlt. Eddig jó munkát végeznek a vezetők és remélem, hogy a legjobbat hozzák ki a dolgokból amit csak lehet.

  2. Én eladnám,amíg pénzt kapunk érte és nem túl öreg.Simán pótolható valami tehetséges fiatalabbal ,azon az áron,amennyiért elmegy.Isten engem úgyse.. ,én nem tartom őt valami nagy klasszisnak..

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet