Honda nevéhez fűződik a legkevesebb játékperc

10

A La Gazzetta dello Sport aktuális összesítése alapján a mezőnyjátékosok közül Keisuke Honda kapta a legkevesebb játéklehetőséget, ez pedig nagy mértékben előrevetíti az esetleges nyári klubváltását.

A 30 éves középpályás Vincenzo Montella érkezésével oldalvonalon kívülre került és ebben az idényben nagyon kevés alkalommal lépett pályára. Honda csupán 5 bajnoki meccsen játszott és összesen 96 percet töltött a pályán. Ennek alapján egyértelműen kijelenthető, hogy Montella egyáltalán nem bízik a japán válogatott játékosban, aki 2017-ben még egy percet sem játszott a bajnokságban. Legutóbb tavaly decemberben a Roma elleni vereség alkalmával állt be.

Ráadásul Honda szerződése a szezon végén lejár és szinte biztosra vehető, hogy nem fog hosszabbítani a Milannal. A legvalószínűbb állomásnak az Egyesült Államok tűnik, de van érdeklődő a Premier League-ből is.Honda három és fél év után, 89 meccsel a háta mögött távozhat a Milan együttesétől.

[adrotate banner=”28″]

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nagyon érdekes az Ő helyzete is a csapatnál, vajon miért került ki ennyire a rotációból?
  A képességei alapján a csapat hasznára lehetne, mondjuk Susot tehermentesíthettük volna és akkor nem sérül le több meccsre…

  Az pedig, hogy megint kénytelenek vagyunk ingyen elengedni egy egész pofás játékost…no comment.

   • Jaja, gyenge…. 😀
    Te milyen focit nézel? Magasan a legjobb játékosunk, aki normálisan be tud adni a szélekről és a legjobban lövi a pontrúgásokat is..

     • Egy az, hogy szerintem nem lssú, csak nem leszegett fejjel fut előre mint a “modern” focisták. Azt nézi kit lehet megjátszani.
      A labda mindi gyorsabb!

      Egy Ocampos lehet gyors de 4 ütemmel később próbálkozik meg a passzal! Ez a nagy különbség!

      Míg Honda odateszi a labdát és helyzeteket alakítunk ki, addig a helyette játszók előbb csinálni akarnak 3 cselt a legtöbbet visszafele.

      Nem mondom, hogy a legjobbunk Honda, de a játékinteligenciája és rúgótechnikája kiemelkedik.

    • Itt az a kérdés,hogy te mit nézel stoplis?
     Nem fér be a mai Milanba…Nem kell “komoly” csapatnak….És ezek után még megállapítod,hogy mennyire jó…Csak gratulálni tudok 😀

 2. Labdabiztos, remekül tud lőni, beadni, lát a pályán.
  Lassú és nem mindig megy neki a cselezés, ez igaz, de azért amit Montella csinál vele, az szerintem felháborító és nevetséges.

 3. Szerintem jó játékos,de ezt a Milanban nem tudta megmutatni,,nem jött be neki az olasz foci,tovább kell állnia,ennéll többet érdemel

  • Igazából még azt sem mondanám, hogy nem jött be neki az olasz foci, inkább csak rosszkor volt rossz helyen.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet