Állítólag az FC Barcelona szándékában áll a nyáron 12 millió euróért visszavásárolni az Evertontól a Milanban jelenleg kölcsönben szereplő Gerard Deulofeut – állítja a Mundo Deportivo spanyol napilap.

Deulofeu januárban csatlakozott a piros-feketékhez, ahol eddig 9 meccsen 1 gólt és 3 gólpasszt jegyzett a Serie A-ban, emellett pedig nem akármilyen teljesítménnyel tért vissza a spanyol válogatottba, ugyanis Franciaország ellen csereként beállva előbb egy tizenegyes kiharcolásával, majd egy góllal járult hozzá a győzelemhez.

A Mundo Deportivo információi szerint a Barcelona készen áll, hogy a nyári átigazolási időszakban visszavásárolja Deulofeut. Ezt minden akadály nélkül véghez viheti a katalán együttes, ugyanis 2015 nyarán – amikor a spanyol támadó az Evertonhoz szerződött – egy visszavásárlási záradékot helyeztek a szerződésébe. Eközben a spanyol lap szerint a Milannál olyannyira elégedettek Deulofeu teljesítményével, hogy jelezték az Everton vezetőségének, szeretnék végleg megtartani.“Montella bízik bennem és szeretnék továbbra is hozzájárulni a csapat eredményeihez. Célunk, hogy kiharcoljunk a nemzetközi porondon való indulást. Spanyol válogatott? Nagyon jó a kapcsolatom Lopetegui szövetségi kapitánnyal és remélem, hogy hamarosan újra játszhatok a nemzeti csapatba. Ami a jövőmet illeti, nem tudom. Csak a jelenre összpontosítok.” – mondta Deulofeu a Sky mikrofonjainak néhány nappal ezelőtt.

[adrotate banner=”28″]

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Sajnos be kell ismernünk, a Barca zseniálisan kitalálta ezt a visszavásárlási záradékos dolgot, mert évek óta nem ez az első, hogy apró pénzért visznek vissza egy jó játékost. Viszont Deulofeu részéről óriási ostobaság lenne visszamenni a Barcelonába. Semmi esélye nem lesz játszani az MSN mögött. Epizódszerepeket fog kapni, egyszer-egyszer pályára léphet, de abból nem lesz VB. Ha ott szeretne lenni Oroszországban, akkor messziről kerülje el a katalánokat, sőt, neki a legjobb lenne jövőre még egy évet itt maradni.

 2. Nem Duli határozza meg,hogy mit kell tennie….a Barca tuti visszarendeli 12 misiért…és ezzel a lendülettel valószínűleg felajánlja majd nekünk 35 misiért !!! Ez egy optimista nézet….de Duli a Barcának is jól jöhet,tehát az is lehet megtartják és mást adnak el……

  • Nem rendelheti vissza mert nem az Ő tulajdona! Ha az Everton el akarja adni akkor a Barca megveheti fix 12-ért de ha valaki többet ígér akkor már nyílt üzleti versenyről beszélhetünk.

   Dulifuli lenyilatkozta a múltkor, hogy lezárta a múltat és továbblépett, szerintem nem fog aláírni mégegyszer a Barca kispadjára.

   • Szerintem ez nem egészen így van, de lehet hogy tévedek. Akkor mi értelme lenne az elővásárlási jognak? Szerintem ha valaki ajánl pl. 18-at, akkor az van hogy a Barca visszaveszi 12-ért, mert erre van egy szerződése, és utána eladja (ha akarja) 18-ért, és bezsebel 6-ot. Szerintem ezt jelenti az elővásárlási jog, fix áron.

    Azt gondolom a Barca mindenképp visszaveszi, mert a Milannál most felugrott a piaci értéke, és biztosan tovább lehet adni 12 felett. Szerintem sincs túl sok esélye hogy a Barcánál játszon, de ezt leghamarabba akkor lehet megtippelni, ha már lesz edzőjük, mert ugye Luis Enrique távozik. Azért nem biztos hogy Deulofeu nem akarna visszatérni, mégiscsak ott nevelkedett, fiatal még, azért Neymarral rotálni, együtt játszani Messivel, a BL-ért küzdeni minden évben, lehet hogy vonzóbb mint az EL helyért szenvedni a Serie A-ban…

 3. Az olasz fiataljaink mellett még érte kell harcolni,vele elég komolyan lehetne számolni a jövőben.

 4. Deulofeu esete is rávilágít,hogy a Milan jelenlegi átigazolás politikája mekkora egy csőd…Illetve csak időhízás!
  Egyértelmű volt ,hogy ha srác fut egy sikeres félszezont akkor kelleni fog más csapatoknak is….ha meg nem akkor visszadobjuk.Nem is értem.
  Tuti volt,hogy az Evertonnak is kelleni fog ….a Barcáról meg nem is beszélve mert az 100% , hogy tudtak erről a záradékról.
  Mi meg hol fogunk harcba szállni pénz nélkül???
  Hozzák inkább az Ingyen játékosokat…Ennyit tudnak…

  • Nem egészen értem mi a bajod ezzel, volt egy lehetőség, hogy egy jó játékost elhozzunk kölcsönbe. Ha nem vetted volna észre, nincs pénz a klubban, tehát vagy nem csinálunk semmit, vagy megpróbálunk ilyen lehetőségeket keresni. Ha visszamegy is a Barcához, akkor is segített minket egy fél szezonon át.

    • Én sem értem, hogy mi a bajod sulci…
     Ha az AC Milan, ha nem, akkor is ez a fél szezon segítség volt a csapatnak, tulajdonképpen ingyen..
     Pénzből mindenki tud keménykedni, de mivel hogy nekünk most nincs, ezért az ilyen helyzeteket kell a lehető legjobban kihasználnunk, ami ebben az esetben egészen jól sikerült..

  • :D:D Az opciót, amivel természetesen nem élünk majd.

   A cikkhez hozzászólva, ez várható volt, Gallianiék is láttak erre lehetőséget, ezért ment a huzavona a dolgon.
   Az butaság, hogy az Everton, vagy a játékos döntené el hova menjen, ha a Barca igényt tart rá, 12 millió ellenében Őket illeti az elsőbbség. Ha más csapat többet fizetne érte, akkor is a Barcáé lenne, mert így adták oda az Evertonnak, visszavásárlási záradékkal. (ha jól értelmeztem én is a dolgokat)

   Én még egy olyan verziót tudok elképzelni, hogy a Barca kölcsönadja (jó esetben nekünk) Deulofeut a kövi szezonra is(VB előtt), hogy bejátszhassa magát a spanyol keretbe, majd miután felbomlana (ki tudja hány év, de Deu még elég fiatal) az MSN, visszahívják játszani is…nem hiszem, hogy a padra hazavinnék Őt.

 5. Én úgy tudom mi is tettünk egy 3milliós záradékot Petagna szerződésébe.
  Vagy tévedek!?

  Szerintem azzal is élnünk kellene a nyáron.
  Főleg, hogy már most válogatott lett…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet