Megfenyegették a Juve-Milan rangadót vezető bírót

13

Az olasz hatóság nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, miután több fenyegetést is kapott Davide Massa játékvezető, aki a Juventus-Milan olasz bajnoki rangadót vezette.

Mint ismert, a piros-feketék a Serie A 28. fordulójában a Juventus otthonába látogattak és nem akármilyen körülmények között kaptak ki 2-1-re, ugyanis Massa négy perces hosszabbítást követően a 95. percben egy sokak által vitatott és jogtalannak vélt büntetőt ítélt a hazaiak javára, amelyet Paulo Dybala értékesített.

A La Stampa információi szerint a rangadót követően Massát telefonon és levélben is megfenyegették. Az újság beszámolói szerint mindkét esetben a fenyegetés rendkívül pontos információkat tartalmazott többek között az olasz bíró magánéletéről, éppen ezért a rendőrség komolyan kezeli az üzenetet. Nyilvánvaló okokból nem hozták nyilvánosságra a levél tényleges tartalmát.

Továbbá kiszivárgott, hogy az Olasz Játékvezetők Egyesülete is jogtalannak vélte a Massa által befújt tizenegyest, ezért a 35 éves bíró – Daniele Doveri gólvonali asszisztenshez hasonlóan – nem vezethetett mérkőzést a 29. fordulóban.[adrotate banner=”28″]

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

   • amennyiben ezt viccből írtad úgy nevetek,ha komolyan akkor sírok bakker…. mindegy ki hibázik a bíró a bíró…ő dönt…akár felül is bírálhatta volna…nem tette…..

    tehát hülyeséget írtál !!!

    • Ez egy eleg buta vàlasx volt. Bizik az emberèben ès mivel ùgy gondolta,hogy a kollegàja tisztàbban làtta az esetet ezèrt elfogadta azt.
     Màr az első kommented se volt helyèn valò de ez meg egyenesen butasàg.
     Legyèl Milan drukker de ne legyèl buta.

 1. “Továbbá kiszivárgott, hogy az Olasz Játékvezetők Egyesülete is jogtalannak vélte a Massa által befújt tizenegyest, ezért a 35 éves bíró – Daniele Doveri gólvonali asszisztenshez hasonlóan – nem vezethetett mérkőzést a 29. fordulóban.”

  És ez mennyiben segít már rajtunk?Eső után köpönyeg…
  Tiltsák el a szezon hátralévő részér,na az már büntetés lenne;ez csak egy röhejes ejnye-bejnye.

 2. Ha ezt a tizenegyest befújta volna a Napoli vagy a Lazio ellen a stadiont biztosan nem hagyta volna el élve a bíró és a sasszemű asszisztensei! A csapatok ultrái kicsontozták volna Őket! Én eltiltanám legalább 3 meccsről és 10 ezer eurós pénzbírság is járna!

 3. Eltiltás és a pénzbírság sem orvosolja a valódi problémát. El kellene venni a Juve utolsó gólját és a 94. percben lévő eredményt kellene figyelembe venni a tabella szempontjából. Tehát 1-1 és a pontok is!

  Persze a bírónak és kistársának kötelező továbbképzést írnék elő!

  • Jogoa amit írsz !!!

   A büntetés pedig az lenne,hogy ebben az idényben már nem vezethetnek a résztvevő bírók,és mindegyiknek 50 ezer eurós büntetés…..szerintem ez hatásos lenne !!!

 4. Nevetségesnek tartom a Játékvezetők Egyesületének döntését. Ezzel annyit közvetítenek, hogy nyugodtan “tévedj” csak! Maximum egy meccses eltiltást kapsz!

  Nem azért lett volna szükség retorzióra, hogy utólag változtassunk a mérkőzés végkimenetelén, hanem, hogy a továbbiakban ne merjenek ilyen nyilvánvalóan csalni a bírók! Vannak csapatok, akiknek a javára sorozatosan tévednek a sporik. Most kicsit hangosabban elégedetlenkedtünk ennek kapcsát, és kaptunk egy nesze semmi, fogd meg jól kárpótlást…
  Azt is mondhatnám, hogy Massa után a Játékvezetők Egyesülete is szembeköpött minket 🙁

 5. Nagyon érdekes, hogy az Egyesület elismerte a hibát, mégsincs semmi következménye az esetnek.
  Elmeszelték egy fordulóból, húha…a Milanon ez semmit sem segít, ellenben az az egy pont lehet nagyon jól jött volna a végelszámolásnál.

  Ugyanez volt a Barca meccsén is, elismerték a játékvezető hibáit, el is meszelték, de mégis mit nyert ezzel a PSG? Ugyanúgy kiestek.

  Nem lehet minden meccset újrajátszani, végeredményeket csak úgy módosítgatni, de ez azért tényleg nevetséges.
  Nyíltan elismerik a hibát, mégis tojnak bele egy nagyot.

  Zárójelben jegyezném meg, akik annyira védték azt a tizenegyest és hogy mennyire jogos volt a Juve győzelme, most miért nem védik annyira a döntés után?
  (persze lezártuk már ezt a témát és nem kívánok újabb vitákat kirobbantani, csak egy vicc féleség volt :))

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet