Montella: “A Genoa győzelemre fog játszani”

2

Szombat este a Milan a tabella 16. helyén álló Genoát fogadja a San Siróban az olasz bajnokság 29. fordulójában. Vincenzo Montella, a csapat vezetőedzője megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját.

“A közeljövőben két fontos mérkőzésünk is lesz két közvetlen riválisunk, az Inter és az Atalanta ellen. Most a Genoa elleni összecsapásra kell fókuszálnunk, amely nem lesz könnyű meccs. Okosan kell játszanunk, mert nem lesz sok szabad területünk, de türelmesnek kell maradnunk.”

“Meg kell őriznünk a higgadtságunkat és a megfelelő pillanatban megszerezni a vezetést. Az ellenfélnek nincs semmi veszíteni valója, így győzelemre fog játszani. Csak a saját teljesítményünkre szabad figyelnünk. Pontrúgások? Több ilyen lehetőséget kell kihasználnunk, mert a pontrúgások nagyon fontosak és ezúttal igazi győzelmi faktornak számíthatnak. Hiányzó játékosok? Biztos vagyok benne, hogy egy versenyképes csapat fog pályára lépni. Igaz, néhány fontos játékos nem bevethető, de nagyszerű csapatom van.”

“Lapadula egy igazi harcos és sohasem adja fel. Abate? Már sokkal jobban van, alig várjuk, hogy visszatérjen, mert nagyon hiányzik a csapatnak. Ocampos? Az elmúlt időszakban játszott szélsőként és középcsatárként is. Fontos tagja a keretnek. Kucka? Sokszor szükségem van egy olyan játékosra, mint ő, de kisebb formahanyatlás bárkivel megeshet.”“Ebben a szezonban sokkal színvonalasabb a bajnokság. Nem tudom, hogy összesen mennyi pontra lesz szükség, hogy elérjük az Európa ligát, de valószínűleg 70 pont körül. Az előző idényhez képest a nemzetközi porondért harcoló csapatok most jobb teljesítményt nyújtanak. Számunkra az a legfontosabb, hogy magunkra koncentráljunk. Az ellenfeleink nagyon keményen játszanak itt a bajnokság hajrájában, azonban biztos vagyok benne, hogy ha a legjobbunkat adjuk, akkor elérhetjük a céljainkat.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet