Mati Fernandez a nyáron visszatér a Fiorentinához

6

Nagy valószínűséggel a Milan nem tart igényt a következő szezonban a kölcsönben szereplő Mati Fernandez szolgálataira, aki így a szezon végén visszatérhet a Fiorentinához.

A 30 éves középpályás tavaly nyáron Vincenzo Montella kérésére érkezett, azonban egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Debütálására egészen novemberig kellett várni, ugyanis sérülés miatt hónapokig harcképtelenné vált. Mati Fernandezt egy évre vette kölcsön a klub mintegy 800 ezer euróért és eddig 5 meccsen lépett pályára a csapatban. A Calcionews24 beszámolói szerint szinte biztosra vehető, hogy a Milan a szerződésben szereplő vásárlási opció ellenére nem fogja végleg megvásárolni Fernandezt, aki a nyáron visszatér a Fiorentinához.

A chilei válogatott játékost 2018-ig köti szerződés a firenzeiekhez és a piaci értéke 5,5 millió euró körül mozog.[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Rejtély ez a történet. Montella kérésére érkezett, mégsem ad neki esélyt a bizonyításra. Pedig biztosan több fantázia van benne, mint a Pasalic/Bertolacci kettősben, csak formába kellene hozni.

  2. Én akármikor láttam játszani, egy labdabiztos kreatív jól passzoló küzdő játékost láttam…
    Pasalic helyett egyértelműen őt játszatnám..

  3. Minden szó igaz amit írtok,én mégis azt mondom nem kell nekünk…sérülékeny….és nem tudunk vele mit kezdeni..kb. attól is megsérül,hogy felé gurul a labda….speckó ezt tudtuk róla mégis idehoztuk…..az ő esete is hűen tükrözi a klubnál uralkodó fantasztikusan profi játékos politikát !!!!

    Bravo,bravo,bravo !!!!

  4. Ha ehhez még hozzáveszünk ilyen “jelentös” igazolásokat mint Bertolacci,Pasalic akkor kijelenthetjük,még ezen a részen is gyengék vagyunk!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet