Nyáron Kínában edzőtáborozik a csapat – hivatalos

15

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén nyáron is részt vesz a Milan az International Champions Cup elnevezésű felkészülési tornán, amely ezúttal Kínában kerül megrendezésre.

Tavaly nyáron a piros-feketék az Egyesült Államokban vettek részt a tornán és 3-3-as rendes játékidőt követően büntetőkkel legyőzték a Bayern Münchent, továbbá a Liverpooltól 2-0-ra, míg a Chelsea-től 3-1-re kaptak ki.

A felkészülési torna szervezői ma hivatalosan is megerősítették, hogy 2017 nyarán a Milan mellett a Bayern München, a Borussia Dortmund, az Arsenal és az Inter is felsorakoztatja játékosait Kínában. A milánói együttes helyi idő szerint július 18-án a Dortmund ellen kezd Sanghajban, majd négy nappal később a Carlo Ancelotti által irányított Bayern következik. A csapat július 24-én az Inter ellen zárja a szereplést.A pontos kezdési időt a szervezők később hozzák nyilvánosságra.

[adrotate banner=”28″]

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ebből a hírből a legjobban annak örülök,hogy végre azt látom,hogy egy legendánk képvisel minket. Egyébként mi Baresi jelenlegi posztja klubnál?

 2. Ezek szerint, már most tudható, hogy nem kívánunk indulni az EL-ben. A selejtezők szerintem ebben az időszakban lesznek. Olyankor mi van ha nekünk azt kéne játszanunk? Gondolom akkor bukjuk a Kínai meccseket, mert két seggel egy lovat még mi sem tudunk megülni.

 3. Igen ha selejtezőt játszanánk akkor megint a szezon végi pár meccsen látványosan lecsusznánk rola ami megint egy navy hülyeség.
  Érdekes lesz nézni jogy változik majd e a játékunk…

 4. kb ugy kapcsolodnánk be mint a Sassuolo tavaly.24.én utolsó meccs inter ellen utána majd hazajövünk és kb augusztus 17.én kéne majd csak kapcsolodnunk…szoval lenne rá időnk

 5. Berlusconi nyilatkozott: “Mi két éve egyfolytában a kínai túráról beszélünk! Ki mondott itt olyat, hogy kínai tulajdonosok?! A Milan olasz nemzeti kincs! A bolsevik olasz sajtó, a csaló juvés tuttosport ferdíthette el újfent a nyilatkozatainkat!

 6. Ha kint vagyunk akkor már oda is adhatja személyesen a Kínai új a tulaj fennmaradó euró tartozását. Ha utalni nem tudják, akkor ez is egy lehetőség. Majd Galliani elrejti a bőröndjében.

   • 🙂 Akkor majd igénybe veszi a Kínai DHL vagy DPD csomagküldő futárszolgálat szolgáltatásait, ha a bőröndbe nem fér bele. Bár Berlutól vagy Gallianitól nem félek. Amilyen pénzmosodák voltak Berlu cégei a 90-es 2000-es években, biztos kreatívak lennének és feltalálnák magukat 🙂

  • 🙂
   Fontos, hogy Gallianinál legyen a pénz, mert Berlu még a végén ott helyben elkölti egy bordélyházban….

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet