Menetrend: három meccs vár a Milanra márciusban

15

Márciusban három mérkőzést fog játszani a Milan, az ellenfél a Chievo, a Juventus és a Genoa lesz.

A milánói együttes vasárnap 1-0-ra nyert a Sassuolo ellen és győzelemmel zárta a februári hónapot. A mérleg 3 győzelem (Bologna-Milan 0-1, Milan-Fiorentina 2-1, Sassuolo-Milan 0-1), 1 döntetlen (Lazio-Milan 1-1) és 1 vereség (Milan-Sampdoria 0-1), így a megszerezhető 15 pontból 10 pontot zsebelt be a csapat. Az előző hónappal ellentétben márciusban nem lesz túl zsúfolt a menetrend a Milan számára, ugyanis csupán három meccsen láthatjuk kedvenceinket a Serie A-ban, ebből kettő hazai, míg egy idegenbeli összecsapás lesz.

A Milan március 4-én hazai pályán fogadja a Chievót, majd 6 nappal később Torinóba látogat a csapat: a Juventus lesz az ellenfél. Ez azt jelenti, hogy egy szezonon belül már a negyedik alkalommal mérkőzik meg egymással a két együttes. Majd március 18-án az a Genoa látogat a San Siróba, amely tavaly októberben hazai pályán 3-0-s győzelmet aratott a milánóiak felett. Ezt követően két hét válogatott szünet következik Európa élvonalbeli bajnokságaiban.MÁRCIUSI MENETREND:

Milan MILAN – CHIEVO (Serie A) Chievo
2017.03.04. 20:45 – San Siro, Milánó
Juventus JUVENTUS – MILAN (Serie A) Milan
2017.03.10. 20:45 – Juventus Stadium, Torino
Milan MILAN – GENOA (Serie A) Genoa
2017.03.18. 20:45 – San Siro, Milánó

 

[adrotate banner=”28″]

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Minimum 7! A Juve elleni meccs héten az Inter az Atalantaval játszik a Lazio pedig a Torinoval! Van esély megőrizni a poziciónkat! Majd a következő meccseken előrelépni!

  • Azért az durva, hogy röpke 10 éve még BL-t nyertünk, azóta pedig már több éve a pokol legmélyebb bugyraiban tanyázunk!

  • nem mondom,hogy komoly eséllyel indulunk,de már kétszer tévedtünk ezzel kapcsolatban,és talán a tavalyi év legszebb pillanatai voltak azok….szóval én reménykedek a 90. percig,még ha te nem is:)

   • Nyilván bízom a csodában,de reálisan próbálom a helyzetet értékelni ! Ha a juve ellen is csurran-cseppen vmi akkor büszke leszek a fiúkra,a másik két mecsen viszont nincs apeláta 6 pont és kész ! Nálam az a két mecs zéró toleranciás !!!

 1. Én is azt mondom, hogy maradjunk a reális esélyeknél… ami jelen esetben a 6 pontot jelenti!
  A Juventus mentálisan is erősebb nálunk. (Jelen pillanatban)

 2. Ezért kellene már Susót pihentetni, mert a Juve ellen nagyon kellene a jó játéka! Dulifulival a másik oldalon azért lehet keresni valónk Torinóban is!
  Nagy kérdés lesz még a védelem összeállítása – főleg a balhátvéd poszt.

 3. az a baj hogy amennyi pontot meg előnyt hozhatunk a kiscsapatok ellen azt elviszik a rangadók.most 1 pontra az inter 3 ra a lazio de ha kikapunk torinoban rögtön 4 és 6pont és az már megintcsak eltelt pár forduló és nem léptünk előre.
  És még lessz roma inter atalanta …

 4. Heti 1 meccsre kellene felkészülni tisztességesen! Néha nem értem miben fàradnak el de mindegy!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet