Amerikába szerződhet a Milannál mellőzött Honda

2

Keisuke Honda, a Milan japán középpályása az Amerikai Egyesült Államokban folytathatja pályafutását, ugyanis érdeklődik iránta a Seattle Sounders – írja a Tuttomercatoweb.

A 30 éves középpályás létszámfelettivé vált a csapatban és mindössze 5 bajnoki meccsen lépett pályára a szezonban.

Honda december közepe óta nem kapott játéklehetőséget a Serie A-ban. Már januárban felmerült a távozásának lehetősége és a legfrissebb hírek szerint Amerika felé veheti az irányt. A Tuttomercatoweb átigazolásokkal foglalkozó internetes oldal szerint a Milan hajlandó elengedni Hondát, aki iránt az amerikai bajnokságban (MLS) szereplő Seattle Sounders együttese érdeklődik. A japán válogatott játékos szerződése eredetileg a nyáron jár le a piros-feketékkel.Honda iránt nemrég a Sunderland és a Hull City is érdeklődött, azonban Angliában véget ért a téli átigazolási időszak.

[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Igazából hiába gondolom (vagy gondolják többen), hogy simán elférne a középpályán, ha Montella nem így látja. Talán már januárban érdemes lett volna elpasszolni.

    (Mindenesetre lassan több értelme lenne a 10-es számot visszavonultatni, mint így “lejáratni”, már ami a közelmúltat illeti.)

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet