Deulofeu boldog a csapatban és imádja Milánót

3

Ügynöke elmondása szerint egyáltalán nem kizárt, hogy Gerard Deulofeu a következő szezonban is a Milant fogja erősíteni, annak ellenére, hogy a kölcsönszerződése a nyáron lejár és vissza kell térnie az Evertonhoz.

Deulofeu a hétvégén megszerezte első gólját a piros-feketék színeiben, miután győztes gólt szerzett a Fiorentina elleni 2-1-re megnyert bajnokin. A spanyol támadó ügynöke a Calciomercato.com internetes oldalnak nyilatkozott.

“Biztos voltam Deulofeu minőségében, mivel ő egy nagyszerű játékos, de őszintén szólva nem vártam tőle ilyen jó kezdést a Milanban. Hosszú ideig tartott, mire a két együttes megegyezett a klubváltásról. Rocco Maiorino sportigazgató, Silvio Berlusconi elnök és Adriano Galliani vezérigazgató határozottsága meghatározó volt. Nagyon boldogok vagyunk. Gerard azonnal érezte a bizalmat és ez alapvető fontosságú a jó teljesítmény nyújtásához.” – mondta a játékos ügynöke, Gines Carvajal.

A megállapodás értelmében Deulofeu a szezon végéig kölcsönben érkezett a Milanhoz az Evertontól, vásárlási opció nélkül. Ugyanakkor a 22 éves játékos nevelőegyesületének, az FC Barcelonának visszavásárlási lehetősége van.“Nyilvánvalóan Gerard jövője attól is függ, hogy mi a Barcelona szándéka, hiszen visszavásárlási opcióval rendelkeznek. Nem lennék olyan biztos abban, hogy ez meg fog történni. Eddig senki sem vette fel velünk a kapcsolatot a katalánok vezetőségéből.”

“Azt hiszem, hogy Deulofeu nagyon boldog a Milanban, így biztosan nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy a kölcsön lejárta után itt maradjon. Gyakran beszélek vele és boldognak tűnik, szinte meglepődött, hogy ennyire jól sikerült beilleszkednie. A csapattársak örömmel fogadták őt. Gerard imádja a várost, a klubot és a szurkolókat.”

“A kedvese jelenleg Barcelonában tartózkodik, hiszen várandós, így nem igazán utazhat.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”28″]

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mi is imádni fogjuk őt ha minden hétvégén becsavar legalább egy gólocskát az ellenfelek hálójába! 😉 Technikai tudása kiemelkedő és elég szorgalmas a pályán, nemsokan érhetnek a nyomába a mai Milanból, szóval teljes joggal érdemelte ki a csapattársak bizalmát. Csak így tovább!

  2. Az utóbbi években nem ment a spanyol nemzetiségű játékosoknak a Milanba. Most viszont két spanyol alapembere is van a Milannak Deulofeu és Suso személyében.
    Deulofeut nagy nehézségek és hosszadalmas hetek árán jutottunk hozzá, de megérte.
    Én személy szerint örülnék ha maradna és azt se bánnám ha ő lenne az egyik alapkő az építkezésünkben!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet