Montella: “Az eredmények alapján ítélnek meg”

2

A Milan vasárnap délben a 13. helyen álló Sampdoriával játszik a Serie A-ban. A találkozót megelőzően Vincenzo Montella a szokásos sajtótájékoztatóján beszélt a csapatról, a soron következő ellenfélről, a sérült Giacomo Bonaventuráról és a Milan nem túl pozitív jelenlegi periódusáról is.

“Tudom, hogy az eredmények alapján ítélnek meg bennünket, de fejlődünk és a számok magukért beszélnek. Néha a labdarúgás nem logikus. Fontos, hogy a júliusban elkezdett munkát tovább folytassuk. Nem szabad csalódottnak lennünk. Jelenleg nem ez a Milan legkellemesebb periódusa. A győzelem a küldetésünk, ezzel tisztában vagyok és megértem a nyomást. A Sampdoria egy nagyon jól szervezett csapat, amely mindig a győzelemre játszik. Ez a csapat remek keveréke a fiatal tehetségeknek és a tapasztalt játékosoknak. Nem lesz könnyű mérkőzés. Gyorsan kell járatnunk a labdát, folyamatosan koncentráltnak és nyugodtnak kell maradnunk.”

“Nagyon sajnálom, ami történt Jackkel, mind személyes okból, mind a futball szempontjából. Óriási fejlődésen ment keresztül. Gyors gyógyulást és a legjobbakat kívánom neki. Vangioni? Fokozatosan fejlődik és remek képességei vannak a támadás segítéséhez. Egy jó ideig nem játszott, így alaposan át kell gondolnom, hogyan döntök. Romagnoli a másik opció a balhátvéd posztra. Bacca az egyik legerősebb és legfontosabb rendelkezésre álló játékosunk. Alkalmazkodnunk kell a képességeihez és ki kell azt használnunk. Támadás? Sokat várok a támadóktól. Susónak és Deulofeunak is sokkal határozottabbnak kell lennie. Versenyképesek vagyunk és ezt már meg is mutattuk. Két nagyon tehetséges játékost sikerült igazolnunk Ocampos és Deulofeu személyében. Gerard nagyon jó még a szűk területeken is, míg Ocampos inkább a nagy, megnyílt területeken erősebb. Átigazolási piac? Nem sokat tudok a Caceresszel folytatott tárgyalások helyzetéről. Mindenképpen nagy segítségére lenne a csapatnak.”[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. De téged nem az eredmények alapján itélünk meg drága Vincenzo!
    Te már ott elástad magad,hogy egyetlen egy formációt vagy képes játszatni és azt is általában ugyanazokkal az emberekkel. Emellé még cserélni sem tudsz,meg kicsit töketlen is vagy ellentétben elődöddel szemben. És akkor még pluszba jönnek a meccs előtti és utáni nyilatkozatok,amik rendre ugyanolyan idegesitőek/haszontalanok.
    Én személyszerint nagyon várom mikor jön már végre egy normális EDZŐ, mert utálok úgy meccset nézni,hogy közben tudom bárki innen a chatről normálisabban irányitaná a csapatot,mint a mesterünk.
    Összegezve ez a szezon valszeg már úgyis kuka,akkor a folytatás legalább valami jobb edzővel jöhetne. Forza Milan!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet