Galliani: “A Milan számára véget ért a mercato”

20

Adriano Galliani, a klub vezérigazgatója szerint nem lesz több érkező a téli átigazolási időszakban.

A Milan hétfő este a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a szezon végéig kölcsönvette Lucas Ocampost. A 22 éves játékos sikeresen teljesítette a kötelező orvosi vizsgálatokat, majd a Casa Milanban aláírta szerződését.

Galliani az újságíróknak beszélt a mercatóról és kijelentette, hogy a Milan számára véget ért a téli átigazolási időszak.“Az átigazolási időszak a Milan számára lezárult. Rodrigo Ely távozott az Alaveshez. Ocampos? Amikor érkezik egy játékos, akkor a képességei miatt szerződtetjük le. Néhány évvel ezelőtt Ocampost tartották a világ egyik legtehetségesebb fiataljának. Reméljük, hogy jól fog teljesíteni nálunk. Két szélső támadó is érkezett a télen, így remélhetőleg nem fog gondot okozni Bonaventura elvesztése. Nagyon sajnálom, hogy megsérült. Egy nagyszerű srác és rendkívüli játékos. Hiányozni fog. Sajnos a labdarúgásban és más sportokban is történnek ilyen rossz dolgok.” – mondta Galliani a sajtónak.

[adrotate banner=”28″]

20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nézzük pozitivan a dolgokat. Niang elpasszolásával az átlagos képességeket nézve, ha csak fél évre is, de erősödtünk. 🙂

 2. Amikor érkezik egy játékos a képességei miatt szerződtetjük?? Ezzel most vagy az öreg belátta, hogy középcsapattá váltunk, és nekünk már ők is jó képességűek, vagy irgalmatlanul beszólt az Inzaghi, Ibra, T.Silva, Kaka, Shevi féle játekosoknak, hogy ez az Ocampos van olyan képességű, mint ők, mert akkor ugyebár őket is a képességeik miatt vettük…

 3. ÓÓÓ, hogy a képességeik miatt szerződtetjük a játékosokat. Már kezdtem azt hinni, hogy áruk miatt.

 4. Milyen komoly képességei lehetnek,ha az OM kölcsön adta Genoába,akik meg hozzánk passzolták le;a kölcsön kölcsöne….
  Bár ne legyen igazam és váljon be!:)))

 5. Rendezzünk gyűjtést és vásároljuk ki ezt a csapatot ezektől a farkaktól, mert lassan már csak a klubszín, a címer meg az emlékek maradnak nekünk. Befejeznek egy el sem kezdett mercatot, ez röhej és szégyen.

 6. Ebben mi a meglepetés,de őszintén???Pénzünk van?Nincs,vagy csak már nem akar őrült nagy összegeket invesztálni játékosokba Berlu.Mert manapság már elképzelhetetlen,h jó játékosért hozzájutsz kicsi pénzért,mert ha nem fizetsz,elviszi egy angol,spanyol vagy francia”pénzcsapat”!Kínaiak vannak?Egyre kevésbé hihető ez a történet,úgyhogy mi maradt?A KUKÁZÁS!!!Vagy esetleg fiatal olasz játékosok felfedezése,ami rövid távon nem megoldás.Ha nem lesz eladva a klub,másra ne is számítsunk…..

 7. De most komolyan, mit vártatok?
  Egy kiárúsítás alatt lévő cégről beszélünk. A régi tulaj minek rakna bele pénzt, mikor ez már nem az övé? Az új meg minden pénzt, amit behoz, a kivásárlásra ad nem a játékosokra, hiszen nincs lezárva az üzlet… Valószínüleg nem is tehet mást szerződésileg sem.
  Aki ettől az átigazolási időszaktól csodát várt, az mesevilágban él…szerintem.
  Ezzel együtt ez egy szerethető csapat, kis szerencsével EL meg lehet jövőre. Lássuk be, 4 csapat egyértelműen előttünk jár játékosállományban. (Juve, Napoli, Roma, Inter), nekünk a Fior és a Lazio az ellenfél papíron. Nem vagyunk nagyon lemaradva, és a mutatott játék, szerintem nézhető. Sokkal jobb, mint az elmúlt pár évben bármikor. Én bízom benne, hogy megszerezzük az El indulást, s hogy nyárig lezárul az adásvétel. Akkor lehet keresni valónk a nemzetközi porondon is, hamarosan…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet