A Milan elfogadta a Watford ajánlatát Niangért

15

A Sky beszámolói szerint M’Baye Niang, a Milan francia támadója nagyon közel áll ahhoz, hogy a Watfordban folytassa pályafutását. A két klub megegyezett egymással, így már csak a játékos beleegyezése szükséges.

Egyre valószínűbb, hogy a 22 éves csatár búcsút int a klubnak. Szerda délelőtt Gianluca Di Marzio, a Sky átigazolási szakértője arról számolt be, hogy a Milan egyezségre jutott a Premier League-ben szereplő Watforddal. A megegyezés értelmében az angol együttes 1 millió euróért veheti kölcsön Niangot és a szezon végén további 16 millió euróért végleg megvásárolhatja. A klubváltáshoz már csak a játékos beleegyezése szükséges, ugyanis Vincenzo Montella, a csapat vezetőedzője nem gördít akadályt Niang távozása elé. Az olasz edző a keddi sajtótájékoztatóján az újságíróknak azt mondta, hogy a francia csatár teljesítménye nagyon hullámzó és úgy bánt vele, mint az összes többi játékosával.

[adrotate banner=”28″]15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ehhez három dolgot szeretnék fűzni.
  1. Miért csak kölcsönbe? Mennyen ebő’!
  2. Mielőtt elolvasok vmit a szemem autómatikusan gyorsan átfut rajta. Most sem volt ez másképp. Az összeget kerestem, és csak az 1 milliós számot láttam, majd lejjebb mentem egy sorral és megláttam a mennyei 16 millát, ami azért szerintem nem annyira rossz. Főleg Niangért.
  3. A harmadik és egyben utolsó hozzáfűzni valóm, az hogy:
  Takarodj Niang!!!! 😀

 2. Kicsit tartok tőle hogy a pl-ben kikupálódik. Szerintem megvan rá az esély, hozzá téve azt hogy a napnál is világosabb hogy srác nem tud labdát vezetni. Biztosra veszem hogy ezt milánóban látták. Csak b@sztak rá.

  Kicsit olyan érzésem van mint Aubameyangnál. Lehet hogy máshol olyan fejlődési szakaszon megy majd keresztül hogy csak na. Bár azt hozzá kell tenni hogy már 22 szóval remélem jó döntést hozunk.

 3. Nagy a hurrá hangulat csak nehogy Aubameyang fele mellenyulas legyen belőle.
  A Genoaban jol játszott 14 meccsen vert 5 Gólt. A Montpellierben is ment neki es hát azert Pl klubbok érdeklődnek iránta 16 millakert szóval nem lehet, hogy szokás szerint a Milan jatszatja rossz helyen es nem tud vele mit kezdeni?

 4. Nem egyértelműen örvendetes, mert volt ő nálunk kulcsjátékos is és még csak 22 éves. Montella szerint se volt rossz csak hullámzó.
  Mindazonáltal nem ez a fő probléma (16 millióért tán el is lehetne adni), hanem hogy már már megdöbbentő következetességgel nem igazolunk senki épkézláb játékost, se nyáron se télen, miközben a versenytársaink hülyére erősödtek és erősödnek folyamatosan.
  Én ugyan annak a híve vagyok, hogy alakítsuk ki mindenekelőtt a csapatjátékot és a csapat gerincét, és utána kezdjünk vásárolni a lukakra, de azért vannak már mai is abszolút nyilvánvaló “hiányszakmáink”. A középpálya kreativitása például iszonyú kevés az üdvösséghez. Ide nem Sosa szintű játékosok kellenek !!!
  is

 5. Èn kint vagyok minden Watford meccsen. Sajnos azt kell mondjam, hogy nem fog befèrni ide. Deeney,Okaka,Ighalo. Ezek mind egytől egyik sokkal jobb jatèkosok mind Niang. A Watford baja,hogy nagyon vèkony a padja de ő mèg ode se jò. Nem sokan èrtik az esetlegess ide igazolàsát ès fèlnek,hogy kidobot pènz.
  Egyszó mint szàz szerintem èv vègèn jön vissza.

 6. Mi az a Watford?Ja már párszor az angol bajnokság biztos kiesője volt 1.02 szorzóval lehetett rá fogadni a szezon kezdetén hogy kiesik.Szóval ad egy milliót vagy majd még15 millát,abból leigazoljuk Neymart a Barcátol.Ja nem lehet hogy meg tudjuk venni az Everton cserejátékosát.Szóval aki ezt a transzfert ünnepli biztos tud még 10 olyan Milan játékost akiért a mostani sztárcsapatok sorban állnak..és ez itt a baj nem az hogy van egy Niang a csapatban vagy nincs. Ez a transzfer nem más mint egy laza öngól csak még nem tudni melyik csapaton segít.

 7. Szerintem nem az a baj hogy volt nálunk egy Niang, idén a szezon első felében nem teljesített rosszul most meg mindenki alig várja hogy távozzon de ez igazából nem változtat a Milan helyzetén. Amit a Watfordról írtam azt úgy értem hogy ugye mehetett volna a Genovához is de inkább a Watford? Egyik sem egy sztárklubb de nyilván Niang sem az de kB ennyire vonzó egy fiatal játékosnak az olasz bajnokság amiben sajnos a Milan is néha a középmezöny tagja bár az idei évben kicsit előrébb léptünk benne de messze nem képviselünk olyan vonzó képet magunkról hogy ide tudunk hozni bárkit mert a Milan tagja lehet nem biztos hogy alternatíva a fiatal labdarúgóknak,vagy sztár labdarúgóknak(kB 8éve nem az) Nyáron lehet hogy Bacca is távozik tehát kell majd támadó a csapatba és akikkel potóljuk Niangot ök sem biztos hogy bevállnak vagy hogy nálunk is akarnak majd maradni tehát én nem látom a csere értelmét egy fél szezonra ha tényleg nagy csapatot építünk a kínai hatalomátvétel után akkor nyáron is ráértünk volna meglépni azokat a változtatásokat hogy akikre nem számít a klub elmenjenek és igazoljuk helyettük más játékosokat.