A Milan a hivatalos honlapján jelentette be Gerard Deulofeu érkezését, aki a szezon végéig kölcsönben csatlakozik a csapathoz.

A 22 éves játékos repülőgépe vasárnap este landolt Milánóban, ma reggel pedig sikeresen átesett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon. Ezt követően aláírta szerződését a Casa Milanban, délután pedig már Vincenzo Montella rendelkezésére állt és részt vett a csapat edzésén. Hétfő este mindkét klub a hivatalos honlapján jelentette be Deulofeu klubváltását. A megállapodás sima kölcsönről szól, továbbá egyik együttes sem említi meg, hogy a játékos szerződésében vásárlási opció szerepelne. Ennek következtében Deulofeu a szezon végén visszatér az Evertonhoz.

Ezzel Deulofeu lett a Milan történetének nyolcadik spanyol nemzetiségű játékosa José Mari, Javi Moreno, Didac Vila, Fernando Torres, Bojan Krkic, Diego López és Suso után.

A spanyol támadó egyébként az FC Barcelona utánpótlás akadémiáján nevelkedett, a felnőtt csapatban viszont nem volt adott számára a folyamatos játéklehetőség, ezért előbb 2013 nyarán kölcsönben, majd 2015-ben végleg az Evertonhoz került. A liverpooli alakulat színeiben 75 tétmeccsen 8 gólt szerzett és 19 gólpasszt osztott ki.[adrotate banner=”28″]

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Valószínűleg én nem vagyok elég tájékozott, de a szokásos kérdés mindig ilyenkor: ennek most lehet örülni, okos húzás volt áthozni?

  Csak mert olyan régóta volt téma a srác, mintha minimum Robbent hajkurásztuk volna.

  Mindenesetre egy kis újítás végre, remélem a legjobbakat.

 2. Deulofeu-nél valószínüleg azért mentünk bele az opció nélküli fél éves kölcsönvételbe,mert kellett egy szélső aki bevethető – Niang helyett…mivel ha jók az értesüléseim akkor a fekete károlyt átadó listára tette a klub..tehát megválunk tőle még most a télen !!!
  Így ez egy jó igazolásnak tűnik ….. niangnál nem lehet rosszabb az tuti….

 3. Isten hozta! Én nagyon jó igazolásnak tartom, veszíteni való nincs. Kíváncsian várom a meccseket hátha játszani fog. Bízom benne.

 4. Lövésem nincs ki ez a csóka. Nem is hallottam eddig róla !
  De így látatlanban is gondolom jobb,mint ez a motiválatlan,flegma,antitalentum,meg nem értett “sztár” Niang gyerek !

 5. Én nem írom le, de nem is akarom az egekbe küldeni.

  Egyébként ez a kardigán ami a játékoson van… egyből a Napoli és a St.Ettiene régi meze ugrott be

 6. Ha Niang elzavarása miatt jött, akkor már megérte. Ügyes játékos, de ne felejtsük el, hogy egy angol középcsapat perememberét hoztuk el.

  • Aki oda is hatalmas reményekkel érkezett, mikor 2015-ben megszerezték, a szurkolók odaáig voltak az örömtől, ahogy olvasgattam a fórum bejegyzéseket. Tipikus kallódó tehetség szindrómás, akiből bármi kijöhet. Egykor a Barca nagy reménysége, a spanyol utánpótlás válogatott kapitánya, a 2012-es U19 EB legjobb játékosa, majd mostanra kispadmelegítő egy angol középcsapatnál. Ami biztos, meglátjuk.

 7. Azért Anglia màs kategória!Nem fekszik mindenkinek!Pl Di Maria top jàtékos!Manchesterben szenvedett!Folyamatosan kispadozott!

 8. Mondjuk a Niangnál rosszabb a statisztikája, de szerintem is a mostani Niangnál csak jobb lehet.
  A Wikipédia szerint “Helyzet felismerése és gyorsasága a legfőbb erőssége.” Hát ezek a tulajdonságok ráférnek a csatársorunkra.

  • A teljes igazsághoz hozzátartozik,hogy Niang nem szélső hanem center “CF”..na abba a pozicióba nálunk sose nem játszott…. de ez részlet kérdés…..

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet