Alessio Romagnoli és Manuel Locatelli biztosan kihagyja eltiltás miatt a szombati Napoli elleni rangadót.

Hétfő este a Milan 2-2-es döntetlent játszott a Torino otthonában, az összecsapás eseményekben gazdag volt: négy gól, két tizenegyes, hét sárga lap, egy piros lap. Tagliavento játékvezető a 89. percben egy szabálytalanságot követően második sárga lappal kiállította Romagnolit, aki így kénytelen lesz kihagyni a Napoli elleni meccset.

Továbbá Montella a 19 esztendős Locatelli játékára sem számíthat a középpályán, ugyanis a Torino ellen begyűjtötte szezonbeli 5. sárga lapját, amely után a szabályok szerint automatikusan egy meccses eltiltás jár.

A Milan jelenleg az 5. helyen áll 37 ponttal a bajnokságban, a Napoli pedig a harmadik 41 ponttal. A nápolyi alakulat meglehetősen jó formában van, ugyanis előző 5 mérkőzésén nem kapott ki, a mérleg 4 győzelem és 1 döntetlen.

[adrotate banner=”28″]

25 hozzászólás a bejegyzéshez

  • Romagnoli csak egyszerűen jó….van még mit tanulnia,és ha olyan ember mellett játzhatna mint Nesta v. Maldini..akkor világklasszis védő válna belőle….így ezt a magasságot nem fogja elérni,de bőven a Seria A jobb belsővédői közé tartozik max… 3-4 olyan van aki jelenleg jobb nála,de ők jellemzően idősebbek is…. most nem volt jó mecse…de 20 mecsenként egyszer Nesta is hibázgatott..sőt Maldini is….ja nem Ő nem IL CAPITANO 🙂

 1. Totti !

  Gondolom csak elszaladtak az újjaid,hogy ezt az ökörséget ide vésted..remélem… Gomes nem rossz de sem Paletta sem Romagnoli tudásához nem mérhető…szerintem is egy lelkes pali aki odateszi magát 150%-al ez arra elég amire…..de hogy nem jobb,jobb ?? frászt fele annyira nem jó mint Romagnoli….

  Az hogy Locatelli kiesett…..nos a Napoli ellen ha azt a 3 embert küldi pályára akit ő szokott,úgy kiszívunk hogy öröm lesz nézni…..

  Remélem megvariálja a csapatot montella….én Kucka,Poli,Jack-el kezdenék a kp-n és Lapadula,Bacca,Suso elöl !!!

  de nem ez lesz hanem Pasalic,Berolacci,Kucka….. ez förmedvényes lesz megint…..a különbséget meg az ellenfél fogja jelenteni !!!

 2. Sajnos a legnagyobb problémánk idén hogy nagyon sovány a keretünk, és ezt most nagyon meg fogjuk szenvedni megint. Abban is probléma ez, hogy nagyon keveset tudunk cserékkel variálni – sokan szídják Montellát a cseréi miatt, néhányon én is sóhajtok, de nem sok miből variálhat szegény pali. A legnagyobb probléma a középpálya, egyébként röhely hogy egy 19 éves srác kisését nem tudjuk pótolni, de sajna így van. Sajnos a Pasalic/Sosa/Berto/Poli négyesből minumum kettő játszani fog (Kucka mellett, aki azért szintén nem egy Pirlo), és ez nagy baj…

  Az egyetlen esélyünk, hogy küzdeni tudásban, összetartásban, hozzáállásban szerintem jobban vagyunk a Napolinál.

    • 1. Elismerem, az is befolyásolt, hogy Kucka önmagához képest nagyon visszaesett az előző szezonjához képest. (akkor még voltak megindulásai, több kulcspasszai is volt.)

     2. Valószínűleg az is sokat nyomott a latban, hogy a Torino elleni kupameccsen már-már bűn gyengén játszott. Az első félidőben szinte minden labdát elszórt, amikor emberhez passzolt, azt nagyon lassan tette. A szép kapáslövése nem vakít el, mert 70 perc alatt bőven tehetett volna többet is a pályán. A gólja fontos volt, és ez az ami “menti” valamelyest az értékelését. (De ugye Bertolacci és Pasalic is voltak már jókor jó helyen?)

     3. Egy érdekes rangsort találtam a Serie-A játékosairól (előre vettem pár milanost).

     http://www.squawka.com/football-player-rankings#performance-score#player-stats#italian-serie-a|season-2016/2017#all-teams#all-player-positions#17#42#0#0#90#21/08/2016#15/01/2017#season#49#all-matches#possession#desc

     Tudom, a statisztikákat is ki lehet forgatni, de azért nincs olyan távol a valóságtól…