Olasz sajtóértesülés szerint Ronald Koeman, az angol élvonalban szereplő Everton menedzsere mégsem gördít akadályt a 22 éves spanyol szélső, Gerard Deulofeu távozása elé.

A Milan már hetek óta érdeklődik Deulofeu iránt, aki az FC Barcelona utánpótlásában nevelkedett és 2013 nyarán került az Evertonhoz, előbb kölcsönbe, majd 2015-ben végleg. Korábban már írtunk a spanyol játékos lehetséges érkezéséről, ugyanis állítólag Vincenzo Montella szeretné növelni a variációs lehetőségeit a támadó-szekció összeállítása során.

A piros-feketék nemrég egy hivatalos ajánlatot (kölcsön, vásárlási opcióval – a szerk.) nyújtottak be az Evertonnak, azonban erre még nem érkezett válasz. Koeman, a liverpooli alakulat menedzsere korábban leszögezte, hogy a csapatot érintő sérüléshullám miatt nem áll szándékában elengedni Deulofeut, most viszont úgy tűnik, hogy meggondolta magát – írja a Sky Sport Italia. A következő napokban fejlemények várhatóak az ügyben.Deulofeu ebben a szezonban 11 bajnoki meccsen jutott szóhoz és csupán 456 percet töltött a pályán.

[adrotate banner=”28″]

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Az Evertonban létszámfelettivé vált srác a Milan megmentője. Furán hangzik. Közben El Ghazi 9 millióért a Lazioba megy.
  Takarodj Berlu!

  • Jó h. nem hozzánk jött. Semmivel nem jobb, mint bármelyik primaverás tehetségünk. Egyedül a marketingje.

   • Én azért tennék vele egy próbát. Megvolt a hype, aztán a szükségszerű bukás, most talán fejben rendbe jön. Nagy tehetségnek tartom továbbra is…

 2. Egy Everton cserejátékosért kaparunk, aki azért lett mozdítható,mert ők a MU-ból vettek valakit… Ehhhjjjjj, beszép világ!

 3. Pontosan pampalini és ha csak kölcsönbe jön opció nélkül akkor sokat nem érünk vele még akkor sem ha bevállna.

  • Közel sem ugyanaz a két játékos posztja egyébként, de ne nagyon zavarjon, írd csak a vakerát. 😀

 4. Egy próbát megér,ha beválik megveszük ha nem visszaküldjük,mi a baj ezzel,a kötelezö opció nélkül is meg lehet venni,,ne irjuk le elöre,lásd Suso,Lapadula

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet