Deulofeu érkezésére kevés az esély; Depay jöhet

7

Ronald Koeman, az Everton menedzsere a csapatot sújtó sérüléshullám miatt nem engedi el Gerard Deulofeut a Milanhoz. Ennek következtében a rossonerinek új támadó után kell néznie.

A Milan a közelmúltban figyelemmel követte Deulofeu játékát, aki az FC Barcelonában nevelkedett és 2015 nyarán hagyta el a katalánokat a több játéklehetőség reményében. Állítólag a milánóiak vezetősége egy kölcsön+opciós ajánlatot tett a 22 éves spanyol szélsőért, azonban az Everton nem fogadta el azt. A Tuttosport beszámolói szerint a Milan most egy másik támadó iránt érdeklődik, aki nem más, mint Memphis Depay. José Mourinho, a Manchester United edzője nemrég megerősítette, nem számol a holland játékossal, valamint Morgan Schneiderlin is távozhat.

“Mindkettőjüket elengedem a klubtól, ha megfelelő ajánlat érkezik értük.” – nyilatkozta a portugál menedzser.Depay ebben a szezonban nagyon kevés játéklehetőséget kapott az MU-ban, a bajnokságban csupán 20 percet töltött a pályán. Bajnokin legutóbb október végén, a Burnley ellen játszott 8 percet.

[adrotate banner=”28″]

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nèhány hónapja egy rendezvényen az én asstalomnál ült, és hùsz percen át magyaràztam neki hogy a MAN UTD egy fos és jöjjön a Milanba!
    Akkor nevetett ès azt mondta jó helyen van ō ott!
    Örülnék neki ha itt kötne ki nálunk, még akkor is ha nála beképzeltebb focista alig ha létezik..

  2. Szerintem most kiderülhet léteznek e kinai befektetök,midkét játékos eladó,nekünk mindkető erősités,jó korban vannak,posztra érkeznének.Szerintem a Mu-nak nincs akkora szüksége a pénzre,ezért élhet a kölcsön plusz kötelező vásárlási opció.Mindenki jól jöhet ki a bulibol,szóval ha van befektetö, most lehet olyan szerzödést irni hogy 6hónap mulva fizetünk,és máris erösödünk,és ha a kinaiak biztosak magukban akkor alá mernek irni egy ilyen szerzödést,ha pedig léteznek,akkor biztosak magukban.,,,,,ahogy előadják a kinaiak mostanában hogy bárkit megvehetnek, nehéz elhini hogy képesek várni és nem erősiteni,.ezek az emberek ha van pénzük ,még többet is fizetnek csak azonal legyen,nemhogy hónapok, meg már lassan egy éve szórakoznak,,Oscar féléket tulfizetik 30millákal,,egyböl olyan áral nyitnak hogy nincs is alkudozás,csak a bolond nem adná oda….szóval ha léteznek nehéz elhini hogy ne akarnának erősiteni,

  3. Nehogy ő jöjjön. Nem tudom ki mennyire ismeri a jatekost. Tudni kell, hogy Niang szinten van a butaságban. Viszont az mellette szól hogy technikailag tökéleteses kepzett. Amúgy ha ekkora kölcsön királyok vagyunk a margitból én Odegaardot hoznam a szezon végéig jobb fogás lenne. Ja és a margittal nagyon jó a kapcsolat, szóval még esély is lenne rá.

      • Szerintem Niang minden csak nem ügyetlen. Hihetetlen, mikre képes a labdával! Pont ezért nem értem, hogy miért vezeti bele folyton a védőkbe? Valószínűleg azért, mert nincs agya. Fejben kéne nála összerakni, hogy hogyan is játszák ezt a játékot, mert szerintem a labdával kb. bármire képes. Tegnap is olyanokat trükközött, hogy csak lestem, csak aztán vagy rossz a lövés, vagy lövés helyett passzolni kéne! Ő képes váratlant húzni, amivel leráz 2-3 védőt is, de aztán az esetek többségében rosszul játsza meg a labdát. Ilyen jelenetsorból sok volt tegnap is. Én ügyetlennek nem nevezném, sokkal inkább agyatlannak.