A Milan elküldte ajánlatát az Evertonnak a spanyol utánpótlás válogatott szélső, Gerard Deulofeu játékjogáért.

Korábban már beszámoltunk a Milan érdeklődéséről, azonban a La Repubblica forrásai nem voltak igazak, ugyanis még nem született meg a megegyezés Deulofeu érkezéséről. Nem titok, hogy a 22 éves játékos nem szerepel Ronald Koeman terveiben, így januárban vélhetően távozik és Olaszország felé veheti az irányt. Az Il Corriere della Sera és a MilanTV jelentései szerint a klub elküldte kölcsönajánlatát vásárlási opcióval az Everton vezetőségének.

A piros-feketék a válaszra várnak, jelenleg még nem tudni, hogy a liverpooli együttes nyitott-e a kölcsön felé vagy pedig csak a végleges eladás jöhet szóba.Ha hinni lehet a híreknek, akkor a Serie A második helyén álló Roma is bejelentkezett Deulofeuért.

[adrotate banner=”28″]

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. küldtünk egy nulla eurós plusz opciós,kölcsönös ajánlatot….. szerintem még mindig kacagnak rajtunk londonban 🙂

      • bocs igaz ! azthittem chelsea-s a srác..de valóban az everton a liverpool…mindegy amúgy épp ott röhögnek rajtunk majd máskor máshol 🙂 de kösz a helyesbítést,és bocsi az abszurd hibáért !

  2. “sajtóhír”, “hivatalos”… na persze. Mindegy ,sokra úgysem megyünk vele szerintem. De ha be is válik úgyis az lesz vele mint van Ginkellel. Megy vissza, mert nem tartunk rá igényt. A holland csávó elengedése az elmúlt évek egyik legnagyobb baklövése volt szerintem.

    • szerintem is ! Már példálóztam is vele….formába hoztuk a kiscsákót,és maradni is szeretett volna erre visszaadtuk…okosok…..na ő most nagyon is jó lenne a kp-ra

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet