Plizzarit szerződtetni akarta a Manchester City

15

Olasz lapértesülés szerint a Milan vezetősége nemet mondott a Premier League-ben szereplő Manchester City 2 millió eurós ajánlatára Alessandro Plizzariért.

A 16 éves kapus 2016 szeptemberében mutatkozott be az olasz U19-es válogatottban és a szezon elején Vincenzo Montella felhozta őt a Primaverából az első csapathoz. Ugyan harmadik számú kapusként nem kapott lehetőséget, viszont nagy tehetségnek tartják. Korábban Silvio Berlusconi, a klub tulajdonosa azt nyilatkozta, hogy Plizzari olyan jó, mint Donnarumma. A La Gazzetta dello Sport szerint nemrég a Manchester City figyelt fel a márciusban a 17. születésnapját ünneplő Plizzarira, akiért egy 2 millió eurós ajánlat érkezett Manchesterből.

A piros-feketék megköszönték az érdeklődést és visszautasították az ajánlatot.Donnarummához hasonlóan Plizzari is a Milan utánpótlás akadémiáján nevelkedett.

[adrotate banner=”28″]

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Sajnos egy ilyen fiatal kapus mögül mint Gigio el fognak köszönni a tehetségek…
  Meg kell tartani még, majd egy jó csapatnak kölcsönadni, ahol véd is.

  De szinte biztos, hogy ilyen csapat csak a másodosztályban lesz.
  Akkor viszont hiába véd majd klasszis szinten, akkor sem adnak majd érte 4-5 milliónál többet.

  Amíg jó neki a padunk, meg kell tartani! 🙂

 2. Milanka2013!

  Ajánlom figyelmedbe a cikket….. Állításod szerint nem ér fele annyit sem, mint Donna, cserekapusnak is túlzás…..

  Erre elég meredek válasz a cikk, miszerint a City érdeklődik…… Gondolom ők is azért, mert Veled egyetértésben csak egy kis fiatal kiegészítőembert látnak benne. Nem pedig a jövő egyik nagy ígéretét!!

  Látod Milanka, visszaütnek a hozzászólásaid és megjegyzéseid….

  • nem ütött vissza semmi a véleményem fenttartom…3. számú kapusnak megfelelő Plizzari…semmi több….annyira nem érdekes,hogy nem is érdemes róla beszélni sem,nem még vitázni….

   Az a Te véleményed,ez meg az enyém…nincs vita itt….

   • A Citynél meg nyilván hülyék dolgoznak,hiszen te megmondtad,hogy semmit nem ér…
    Gondolom minden nap figyeled edzés közben,hogy ennyire kialakult véleményed van róla…

    • annyira szánalmasok vagytok….ki mondta,hogy semmit nem ér ??? Azt írtam nem állítanám kupa mecsen kapuba,mert necces lenne….továbbra is tartom…..Az első számú kapusunk Gigio és reményeim szerint 30 évig az lesz…mellé egy öreg kapus okés….ha Plizzari megunja a 3.számú kausságot a felnőtteknél akkor kölcsön kell adni 2.osztályba vhova…mert nálunk első számú kapus biztosan nem lesz…

     Ha csak kekeckedni akartok akkor nyugodtan írjátok a szánalmas baromságaitokat,ha meg vitázni szeretnétek akkor azt ne politikusok módjára tegyétek…csak nevetek rajtatok….

     Plizzarit a kapuba hurrá !!!!! Gigio meg menjen a francba mert hozzá képest nyeretlen senki…juhéééé hipp-hipp.. Na így jó 🙂

 3. Megvilágosodtam 🙂

  Szerintem Gigio-t elkell adni,mert már túl öreg és nincs benne potenciál viszont itt van nekünk Plizzari aki sokkal jobb mint Gigio vha lehetett volna !!! Plizzarit a kapuba,Gigio meg mehet !!!

  Éljen a mercato !!!

 4. Nem is értem mit vitáztok ilyen semmiségen. Szar a keret, kínaiak sehol, kit érdekel jelenleg ez a 16 éves srác amikor nekünk van egy Donnarummánk? Szerintem jelenleg minden más, keretet érintő dolog fontosabb ennél az ügynél. A kapus poszt jelenleg meg van oldva, Gigio mellé kell egy rutinos padot elfogadó kapus.

  • kösz,hogy legalább Te megérted amit írtam mert a fenti két Úr nem igazán értelmezi amit írtam….

   Ezért írtam,hogy szerintem csak kekeckedni akarnak velem….az meg nem izgat 🙂

 5. És mi van ha Plizzari esetleg jobb, mint Donnarumma? Akkor Donnát kell eladni minimum 80 misiért…Neki már van ára. 🙂

 6. véleményem szerint Plizzarri a következő szezonban második számú kapus lesz, met szerintem Gabrielt nem véletlen adták oda kölcsönbe. Őt a nyáron szépen eladják és ha okosak, akkor Plizzarit átgondolt opciókkal mindig kölcsönbe fogják adni idősebb, kezdőkapusokért cserébe, pont, mint Storari. Én ezt tenném.

 7. Remélem nem a Kopasz szivárogtatta ki ezt a hírt, mert ez azt jelentené, hogy készül Donnarumma eladása.

 8. Ha Donnarumma az első számú kapusunk, akkor az még nem jelenti szerintem azt, hogy ne kerülhessenek fel mellé,uram bocsá helyette fiatal saját nevelésű tehetségek. nyilván Donnarummának is kell a versenyhelyzet, hisz e nélkül belefásulna,nem beszélve egy esetleges hosszabb sérülésről ! szóval szerintem is jó hogy nem adtuk el !

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet