A La Repubblica értesülései szerint a Milan megegyezett az angol élvonalban szereplő Evertonnal a korábbi spanyol utánpótlás válogatott támadó, Gerard Deulofeu kölcsönvételéről. Továbbá a lap hozzáteszi, hogy a kínai befektetők is jóváhagyták a transzfert.

Péntek délelőtt váratlanul érkezett a hír, miszerint a 22 éves játékos lesz az első januári igazolás. Deulofeu kilenc évesen csatlakozott az FC Barcelona utánpótlásához és mindig kitűnt az aktuális korosztályos csapatból. A felnőtt csapatban 2011 októberében mindössze 17 évesen mutatkozott be egy Mallorca elleni 5-0-ra megnyert bajnokin. Az állandó játéklehetőség nem volt adott számára a katalánoknál, így előbb az Evertonhoz, majd egy évvel később a Sevillához csatlakozott kölcsönbe a tapasztalatszerzés reményében. 2015 nyarán az Everton úgy döntött, hogy végleg megvásárolja a játékost, akiért 6 millió eurót fizettek a Barcának.

A La Repubblica tényként számolt be arról, hogy a piros-feketék mindenben megegyeztek az Evertonnal, így Deulofeu kölcsönbe érkezik a szezon végéig Milánóba opció nélkül. A lap megjegyzi, hogy a kínai konzorcium zöld utat adott a spanyol játékos érkezésének.Posztját tekintve Deulofeu jobb és bal oldali támadó, de középcsatárként is bevethető.

[adrotate banner=”28″]

27 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ha igaz a hír, akkor nagy lökést adhat a csapatnak. Gyors, jól cselez, jó passzol. Ha jól emlékszem talán 2 vagy 3 éve volt egy jó idénye az evertonnál. Több értelmét látom a leigazolásának mint pl. Sosa vagy Pasalic, esetében.

 2. 2013–2014 → Everton (loan) 25 (3)
  2014–2015 → Sevilla (loan) 17 (1)
  2015– Everton 37 (2)

  elmult évek eredményei! Még ha egy védő lenne aztmondom. De csatártól ez lóf**sz.
  79 meccsen 6 gól

 3. Nincs benne ráció …. Gyenge szezont fut, s egyébként sem egy kiemelkedő kaliber szerintem.
  11 mérkőzés a Premier Leagueben, s támadó létére nem hogy gól nem lőtt , még csak gólpaszt sem jegyez ebben a szezonban. Arról meg már nem is beszélve, hogy 11 meccsen 456 perc az vérszegény…. Cserepadra érkezése eseté meg azért nem értem, mert akkor egy ilyen játékost a Serie-A-ból is tudnánk verbuválni…..

  Támadó létére ez nagyon gyenge teljesítmény. NEM TÁMOGATOM AZ ÉRKEZÉSÉT 🙂

  • Kb. magad ellen beszélsz. Első körben bejelented, hogy 11 meccs alatt nem volt képes gólt és gólpasszot jegyezni, de a következő mondatodban már azt taglalod, hogy a 456 perc mennyire vérszegény. Az ezt megelőző két szezonban viszont 15 alkalommal szolgálta ki a társait úgy, hogy max. fele annyit játszott, mint azok a játékosok nálunk, akik hasonló számokat produkálnak…

   Inkább abban látom a hibát, hogy nem szereztünk rá opciót, mivel így az Everton bármennyit kérhet érte szezon végén, hisz ők is tudják, a kínaiaknál kell, hogy legyen pénz. Egyébként ő jobb lábas létére jobbszélső, szóval Suso posztján érzi magát a legotthonosabban, viszont nálunk lehet, hogy Montella amolyan kényszermegoldásként át akarja majd pakolni tükörszélsőnek Niang helyére, ami nem túlzottan az ő posztja.

 4. Most már tényleg nincs kétség! Egyértelműen a Roma pozíciójára pályázunk tavasszal, az ég óvja a farkasokat. 🙂

 5. Suso miatt elkapta őket a gépszíj. Spanyol tehetség,aki beragadt Angliában. Az,hogy folyamatosan játszott a spanyol u válogatottakban,az azért azt jelzi,hogy az alapok igen rendben lehetnek. Egy félévet rá lehet szánni. Több értelme van,mint,hogy 31éves Sosákat hozunk.

  • Egyetértek veled. Nem ismerem a csávót de ha jó akkor meg lehet venni opció nélkül is ha meg gagyi akkor megy vissza. A Barca suli mindenesetre jobban hangzik mint az Ascoli.

 6. nagyszerű!!!!! végre egy jó igazolás!!! ez a fickó sehol sem vált be eddig! abból él, hogy Barca-nevelés és egyszer valaki hatalmas tehetségnek kiálltotta ki

 7. Ha ez a kukázgatás megy továbbra is, akkor mi a franc értelme volt ezeknek a kínai befektetőknek/tulajdonosoknak? Akkor inkább maradt volna Berlu papánál, hisz ennek így semmi értelme!
  Ki lesz a kövi jelölt, T.Sanyi?

 8. Azért azt tisztázzuk, hogy nem Csatár akit a góljainak száma minősít hanem szélső támadó akinek a cseleivel, elfutásaival, beadásaival kell szétzilálni az ellenfél védelmét. Hátha azt jobban csinálja. Inkább Susohoz vagy Nianghoz kell hasonlítanunk mintsem egy gólgyároshoz.

  Lehet az angol taktikához kevés de ha bírni fogja erővel a Seria A-t, magával tudja hozni a gyorsaságot és futást Angliából, benne van a technikai képzettség és labdabiztosság a Barca suliból akkor jó elegyet képezhet.

  Persze nem egy szerep de nekem ezek jobb ajánlólevélnek tűnnek mint a Seria B Ascoli 19 éves csatárának lenni.

 9. Szerintem nem lenne Ő rossz, mivel konkrétan Suso-nak nincs cseréje és én inkább a padra tippelem Őt támadó cserének. Mert jelenleg kb. 1 db lendületes játékos sincs a padon, Adriano, Honda, Bacca és Lapadula sem olyan, aki lökést tudna adni egy 20-30 perces beállással.

  Amúgy vicces hogy sokan azt taglalták eddig hogy az alapcsapat rendben van de nincsenek megfelelő cserék, most meg az a baj hogy jön egy tipikus csereember, aki esetleg erősítés lehet. Na mind1, én előre nem írnám le Őt.

 10. nekem továbbra is az az érzésem,hogy Berlusconi pénzt mos,a cél az adóhatóság elkerülése,a kínai vonal pedig kamu..
  komoly,értelmes befektetők nem állnak be ilyen bohózatba,ami nálunk folyik az utóbbi időben,”kinaiak megveszik a klubot”címszó alatt..
  szóval elmondható,hogy a két vén barom -Silivo és Adriano- irányítja ezeket a kukázásokat továbbra is,komoly erősítést nem várhatunk az elkövetkezendőekben sem

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet