Megegyeztek, Suso két évvel hosszabbíthat

10

A legfrissebb hírek szerint a Milan megegyezett a szerződéshosszabbításról az idei szezonban kiemelkedően jó teljesítményt nyújtó spanyol szélsővel, Susóval, aki kulcsemberré nőtte ki magát ebben az idényben.

A 23 éves játékos két évvel ezelőtt, 2015 januárjában szerződött Olaszországba, kezdetben viszont nagyon keveset játszott a Milanban. Az előző szezonban a klub kölcsönadta őt a Genoának, ahol jól teljesített. A nyáron érkező VIncenzo Montella lehetőséget biztosított Susónak a bizonyításra, aki már a felkészülési időszakban is meggyőzően játszott, az utóbbi hónapokban pedig szárnyal és a csapat egyik kulcsemberévé vált.

A klubnál egyértelműen elégedettek a fiatal játékossal. Ezt bizonyítja, hogy – a Mediaset információi szerint – a Milan megállapodott a játékossal a hosszabbításról és már csak a hivatalos bejelentés hiányzik. Suso további két évre, 2021 nyaráig írhat alá és az új kontraktusához fizetésemelés is társul. Állítólag szezononként 2 millió eurót tehet majd zsebre, ehhez pedig további bónuszok járnak a Bajnokok Ligája indulás kiharcolása esetén.Suso a legutóbbi meccsen, a Juventus elleni Olasz szuperkupán csapata egyik legjobbja volt.

[adrotate banner=”28″]

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Két Liverpool szurkoló kollégám van, és rendszeresen hallom tőlük, hogy mekkora butaság volt, hogy túladtak Suson.. Én az elején, nem értettem hogy mért vannak úgy oda érte, de most már kezd tisztulni a dolog.. Persze még van hova fejlődnie, de hogy van benne potenciál az nem kérdés..

  2. Ha vki megtanítaná a jobb lábára is cselezni illetve azzal lőni is nem csak támaszkodni akkor világsztárrá is lehetne a srác ! Egyébként eléggé rendben van amit művel mostanság,tehát én is megkövetem mert egy jó fél éve még odaadtam volna egy kecskéért 🙂

  3. Remek hír!
    Végre valaki, aki be tudja adni a labdát!
    (emlékszik itt még valaki a legendás Oddo mester beadásaira???)

  4. Na így kellene kinéznie annak amikor valaki esélyt és bizalmat kap…Nem mint Niang aki már anyi esélyt meg bizalmat kapott és még mindig van aki bizakodik…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet