Gomez szerint egységes a csapat és a BL a cél

3

Gustavo Gomez, a csapat paraguayi válogatott védője szerint a Milan jobb eredményt érdemelt volna az előző két meccsen, viszont meglátása szerint a cél továbbra is a Bajnokok Ligája kvalifikáció kivívása.

A 23 éves védő a nyáron csatlakozott a piros-feketékhez az argentin élvonalban szereplő CA Lanús együttesétől és ebben a szezonban Vincenzo Montella eddig 9 mérkőzésen szavazott neki bizalmat a Serie A-ban.

“Minden egyes nap próbálok alkalmazkodni egy nehéz bajnoksághoz, miután Argentínából jöttem. Hálás vagyok a csapattársaimnak a segítségükért és minden nap valami újat tanulok. Montella? Sokat tanultam tőle, ő egy fantasztikus edző. Nem ilyen eredményeket érdemeltünk volna a Roma és az Atalanta ellen. A csapat erős és egységes. Továbbra is a Bajnokok Ligájába kerülésért harcolunk. Ez az, amire nagy szüksége van a klubnak.” – mondta Gomez.“Donnarumma? Nagyon meglepődtem, amikor megérkeztem és láttam őt. A teljesítménye a válasz arra, hogy miért ő védi a Milan kapuját. Gigio egy top kapus a Serie A-ban és hamarosan a világ legjobbjává válhat.”

[adrotate banner=”28″]

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A BL hez kenne Draxler, Simeone, Belloti, Meyer es hatvednek R.Caio. A gyokereket Meg elkenne adni……..

  2. Én bízom a srácban, valószínű nem lesz világszínvonalú KH de egy Paletta szintet még elérhet. Az meg azért nem rossz, főleg, hogy Gomez fürgébb is.

    Ami a nemzetközi focit illeti egyértelmű, hogy vissza kell térnünk. De amilyen lassan halad a tulajváltás ne csodálkozzanak, hogy csak EL lesz belőle. A célokért jelenleg még mindig Montella és a kezdőcsapat teszi a legtöbbet nem pedig a vezetőség.

  3. Erős? Egységes? Csapat?
    Nagyon messze vagyunk mi még mindháromtól! Ez a srác félrebeszél vagy leírták neki mit mondjon!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet