M’Baye Niang ma 22 éves

10

M’Baye Niang, a csapat francia támadója ma ünnepli 22. születésnapját.

Niang szenegáli szülők gyermekeként 1994. december 19-én született Franciaországban. Már nagyon fiatalon, mindössze 13 évesen csatlakozott a Caen utánpótláscsapatához, három év után pedig a felnőtteknél is debütált. Niang iránt 2012 nyarán számos angol klub érdeklődött, nevezetesen az Arsenal, az Everton és a Tottenham, de végül a Milant választotta és úgy döntött, hogy Olaszországban folytatja. Azóta 74 tétmeccsen öltötte magára a piros-fekete mezt és összesen 13 gólt szerzett.

Niang ma ünnepli 22. születésnapját.Isten éltesse sokáig!

[adrotate banner=”28″]

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Lehet, hogy nem is csatár poszton játszik, nem?
   Vagy nálunk Donnarummának is csatár stattal kellene rendelkeznie? 😀

   • Vagy lehet nem tudja kihasználni a helyzeteit, ziccereit, amivel valóban megkérdőjelezhető a csatár mivolta. De ha a viccesnek szánt kommentedre adjak választ, a támadóhármas egyikeként játszik, akinek gólokat, gólpasszokat és helyzeteket kell kialakítani, ellentétben a kapussal.

 1. Születésnapja alkalmából fizesse be a klub egy világ körüli utazásra. Akkor a szezonban talán már nem akadékoskodik többet a pályán…

 2. Sosem volt benne semmi! Amikor idejött ,és most is ugyan olyan topa! Szerencséje volt,hogy ennyi gólt szerzett. Sosem lesz belőle meghatározó játékos egy csapatnál sem. Az ő eladásának örülnék a legjobban… Iszonyat a srác… 22 éves ,focizni nem tud,de Ferrarikat törni annál jobban!

 3. Először is boldog szülinapot neki (tegnapra).
  Másodszor:
  Mióta Milan szurkoló vagyok (2002) volt néhány ember, akit sokáig kellett elviselnem, hogy a Milan mezét viseli, ami még nem lett volna baj, de emellett még rengeteg lehetőséget kapott a kezdőcsapatban. Ilyen volt:
  Antonini, Emanuelson, De Sciglio, Abate, (mostanában rá mondjuk nem panaszkodom, de összességében amennyiszer láttam őt a pályán ez nem segít rajta), Ambrosini (számomra érthetetlen miért kell őt szenátorozni, amikor az egész pályafutását nézve erősen átlagos focistának mondható) R. Oliveira és Niang.
  Ezekből az emberekből kivétel nélkül hiányzik valami (nem feltétlenül ugyan az), ami miatt szenvedés nézni akár hányszor léptek pályára. Ami mindegyikükben közös az az, hogy nem tudják azt a szintet hozni, ami egy “nagy” csapatba szükséges. Abate, De Sciglio, Ambrosini meg az Oliveira cserének jó, a többi még annak sem. Egyszerűen kevesek. Nincs rá jobb szó.
  Ez az ember kevés.
  Nagyon.

 4. már 22 múlt ? akkor ő már nem tehetség hanem kiforrott egyéniség…..jááj mamám akkor ez a pali mán nem fejlődik max visszafelé…..szerencsére öngólt nem tud rúgni,mert nem találja el a kaput soha 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet