Montella: “Kemény és izgalmas mérkőzés vár ránk”

2

Vincenzo Montella, a csapat vezetőedzője megtartotta sajtótájékoztatóját a szombat esti Atalanta elleni meccs előtt. A piros-feketék ma 18:00-kor fogadják a jó formában lévő bergamóiakat a San Siróban.

“Nagyon büszke vagyok arra, hogy a klub részese lehetek egy ilyen jeles napon, a Milan 117. születésnapján. Egy álom vált valóra, hogy itt lehetek és az Atalanta ellen lehetőségünk lesz egy győzelemmel megajándékozni a szurkolókat. Utánpótlás? Azt kell, hogy mondjam, az utánpótlás kiválóan működik. Számos fiatal játékos került fel a felnőtt csapatba és erre igazán büszkék lehetünk.” – mondta Montella a sajtótájékoztatón.

“Az Atalanta elleni találkozó nagyon kemény és izgalmas meccsnek ígérkezik. Az Atalanta főképp az ellentámadásokra épít, a megfelelő pillanatban tudni fogják mit kell tenniük. Szükségünk lesz egy kis szerencsére, hogy minél hamarabb sikerüljön megtörnünk a patthelyzetet. Az ellenfél csapatában olyan tehetséges játékosok vannak, mint Kessie, Papu Gomez, Gagliardini vagy Petagna. Ez remek keveréke a tapasztalt és fiatal játékosoknak.”

“Bacca és Bonaventura? Mindketten egészségesek és bevethetőek. Carlos és Jack is egy ideje már a csapattal edzett. Két kulcsjátékosról van szó és mindketten pályára léphetnek az Atalanta ellen. Locatelli, akit eltiltás veszélyeztet, ha sárga lapot kap? Amikor a kezdőcsapatot állítom össze, akkor az ilyen szempontokat nem veszem figyelembe. Manuel tegnap egyénre szabott edzésen vett részt, majd meglátjuk, hogy a kezdőben kap-e helyet vagy sem. Bertolacci? Jól játszott a Roma ellen, a sérülése már a múlté. Természetesen nem volt könnyű, de sikerült magunk mögött hagyni a Roma elleni vereséget. Az az összecsapás választ adott néhány kérdésre, azaz kiderült, hogy remekül fejlődik a csapat és képesek vagyunk felvenni a versenyt az erősebb csapatokkal is, akik a bajnokság megnyeréséért küzdenek. Átigazolási piac? Elégedett vagyok a rendelkezésemre álló játékosokkal és nem akarok a mercatóra gondolni. A klubvezetéssel egyeztetni fogunk és dönteni, ha szükség van valakire.”“Niang influenzás lett a héten és sok energiáját felemésztette a gyógyulás. Látom, hogy keményen edz és szeretne fejlődni. Ez nem könnyű időszak az életében. Büntetők? Bacca az első számú tizenegyesrúgónk. Azt nem fogom elmondani, hogy ki fogja elvégezni, ha ő nincs a pályán.

“Nagyon boldog és büszke vagyok arra, amit idáig sikerült már elérnünk, azonban tudom, hogy rengeteg dologban kell még fejlődnünk.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet