El Shaarawy: “Nagyon kötődöm a Milanhoz”

6

Stephan El Shaarawy nyilatkozott a hétfői Roma-Milan rangadóról, amely különleges lesz számára, hiszen korábbi együttese ellen lép pályára.

A 24 éves támadó a nyáron 13 millió euróért csatlakozott végleg a Romához, ahol 35 tétmeccsen 12 gólt szerzett.

“Ebben a szezonban megpróbálunk még jobban teljesíteni, mint tavaly. Még túl korai lenne megmondani, hogy kik fognak harcolni a Scudettóért. Először a játékra kell koncentrálnunk és annyi pontot gyűjteni, amennyit csak lehetséges. Utána meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok.” – mondta El Shaarawy az újságíróknak.“Jelen pillanatban a Milan nagyon lelkes. Ez az a klub, amely olyan sokat adott nekem és ott indítottam el a nemzetközi karrieremet. Ez egy különleges mérkőzés lesz számomra, ahogy az előző szezonban is az volt. Nagyon kötődöm a Milanhoz és a piros-fekete színhez. Négy fontos esztendőt töltöttem a csapatnál, szakmai és emberi szempontból egyaránt. A Romában újjászülettem. Néhány hónap után nagyon nem mentek jól a dolgok a Monacóban, de a Románál újra megtaláltam az önbizalmamat és az edző azonnal éreztette, hogy bízik bennem.”

A Fáraó 2011 nyarán szerződött a Milanhoz és nagyon rövid idő alatt a szurkolók kedvencévé vált. Kezdetben egyre több játéklehetőséget kapott, majd a 2012/2013-as szezonban a csapat húzóemberévé vált: a bajnokságban 16 gólig jutott és házi gólkirály lett.

El Shaarawy 102 meccsen öltötte magára a piros-fekete mezt, ezeken 27 gólt szerzett és 14 gólpasszt osztott ki.

[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Akkor gyere vissza mert szükségünk lenne egy bal szélső támadóra. 🙂

    Nekem mindig is nagy kedvencem volt. Niangot azonnal oda adnám érte ha lehetőségem lenne cserére.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet