Ingyen érkezhet 2017 nyarán a Fiorentina védője

15

Olasz jelentések szerint a Milan kész januárban előszerződést kínálni az olasz élvonalban szereplő Fiorentina védőjének, Gonzalo Rodrígueznek.

A 32 éves középhátvéd kontraktusa a szezon végén lejár és még nem sikerült megállapodnia a Fiorentinával a szerződéshosszabbításról. Rodríguez hajlandó elfogadni az új szerződést az eddigi feltételekkel, azonban a klub szeretné csökkenteni a csapatkapitány fizetését. A Calciomercato.com internetes oldal jelentései szerint a Milan kihasználhatja a felek között adódó nézeteltérést és januárban szerződést kínálhat az argentin védőnek. Vincenzo Montella jól ismeri Rodríguezt, hiszen korábban éveken keresztül együtt dolgozott vele Firenzében.

Rodríguez a Fiorentina védelmének egyik kulcsembere és ebben a szezonban 11 bajnoki mérkőzésen lépett pályára. Mivel 2017 júniusában lejár a szerződése, így a télen szabadon megkezdheti a tárgyalásokat más együttesekkel.[adrotate banner=”28″]

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nagyon nagyon remélem, hogy az csak a véletlen műve hogy pont egy olyan játékos a Milan/Montella kiszemeltje, aki 0 euroba kerülne nyáron.

  És nem valami más műve…ki nem tudnám találni, minek.

 2. Fiatal és olasz, pont Ő kell nekünk! Ja, hogy 32 éves éves és egy idegbeteg argentin…? Hagyjuk már a Fiorentina-t, Bernardeschi-n kívül nincs olyan játékosuk, aki kellene. Még Badelj sem…

 3. Nem ő az a srác, akiból icardi bohócot csinált a gólnál, majd később kiállították róla? Egyértelmű erősítés lenne, csatlakozom az előttem szólókhoz.

 4. Jajjj ez a sok negatívum 😀
  Most már nagyon jók vagyunk….Minek igazolni?
  Csak kiegészítő emberek kellenek 😀
  És amúgy csak jelzem,hogy nem történt még meg az a bizonyos üzlet a Kínaiakkal 😀 …

 5. Rodriguez nem gondolom,hogy erősítés lehetne számunkra. Teljesen felesleges lenne,ráadásul nem védő fronton égető a helyzet !

 6. Még a cikket sem olvastam el csak a szalagcímet. Szerintem a klubnál lévő állapotok csak egyféleképpen orvosolható. Ha berlut és a kopaszt fejbe lövik. Ez hatalmas vicc ami itt megy. Ha ilyen csicskákkal akarnak előre lépni soha sem lesz a milan europa tetején.

 7. A Jelenlegi védőinknél jobb az argentin, csak Romagnoli aki jobb nála. De ha választani kell hogy Paletta vagy Rodriguez akkor nem is kérdés hogy Rodriguez. A kora az ami miatt nem kellene.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet