“Donnarumma soha nem fog a Juventushoz menni”

0

Gianluigi Donnarumma testvére, Antonio biztos abban, hogy öccse nem fogja elhagyni a Milant.

A 17 éves Donnarumma tavaly októberben mutatkozott be a Milan felnőtt csapatában és azóta az olasz válogatottban is debütált. Remek teljesítményének köszönhetően több együttessel is szóba hozták, többek között a Manchester Cityvel és a Chelsea-vel, de a hírek szerint a Juventus is figyeli és Gianluigi Buffon méltó örököseként tekintenek rá.

Antonio Donnarumma, Gigio bátyja kizárta annak a lehetőségét, hogy öccse csatlakozzon a Juventushoz.“Gigio sohasem fog a Juventushoz menni. Egyáltalán nem fogja elhagyni a Milant. Mindennap beszélek vele, bár a futballról csak keveset. Boldog a csapatban és hatalmas rajongója a klubnak, ezért nem fog távozni a Milanból. Amikor gyerekek voltunk, sokat néztük a legjobb kapusok védéseit, az én kedvencem Oliver Kahn volt.” – mondta Antonio Donnarumma a Corriere dello Sportnak.

“Ő lehet Buffon örököse, de nem a Juventusban, hanem az olasz válogatottban. Gigio óriási Milan szurkoló. Elképesztő személyiség, sohasem látszik rajta, hogy aggódna. 15 évesen volt lehetőségem a rossoneriben játszani, hihetetlen érzés volt. Nem könnyű ilyen fiatalon elhagyni az otthonod, de néha a siker elérése érdekében áldozatokat kell hozni.”

Antonio Donnarumma jelenleg az Asteras Tripolis kapuját védi, azonban 2005 és 2010 között a Milan utánpótlás akadémiáján nevelkedett, majd csatlakozott a Genoához.

[adrotate banner=”28″]

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet