Aleix Vidal átadólistán, olasz klubok szerződtetnék

6

Előző nyáron is szóba hozták a Milannal az FC Barcelona mellőzött spanyol jobbhátvédjét, Aleix Vidalt, akinek mostanra sem javult a helyzete és csak elvétve kap játéklehetőséget.

Vidalért 2015 nyarán 17 millió eurót fizetett a Barcelona a Sevillának, azonban nem alkotott maradandót a katalánoknál.

“Aleix valószínűleg átigazolási listán van, mert nem szerepel az FC Barcelona terveiben. Meg kell találnunk a megoldást. Ez határozottan egy ritka és egyedülálló lehetőség az olasz klubok számára, de túl korai lenne még erről beszélni, mert a labdarúgásban sok minden megváltozhat két hónap leforgása alatt. Milan? Meglátjuk, hogy mi történik. Először látnunk kell, hogy ki lesz a klub új tulajdonosa, mielőtt bármi is történne. Más csapatok is érdeklődnek ügyfelem iránt, például az Inter és a Napoli. Aleix egy olyan játékos, aki nagy népszerűségnek örvend, egy igazi top játékos.” – fogalmazott Vidal képviselője.Vidal ebben a szezonban mindössze 1 mérkőzésen játszott a spanyol bajnokságban.

[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Valóban lehet hogy egy szinttel jobb a mostani szélső védőinknél, de nem hiszem hogy ennek kéne lennie az elsődleges prioritásnak. Majd ha a kp, a belső védőposzt mélysége (Paletta és Romagnoli ketten kevesek) és a támadósor minősége rendben lesz, utána lehet azon agyalni hogy ne lyukakat tömjünk be a kezdőben-keretben, hanem minőségileg erősítsük az összes posztot.

  2. Ügynök: “Aleix egy olyan játékos, aki nagy népszerűségnek örvend, egy igazi top játékos”

    Ja, akkor már írjuk is a csekket. Imádom az ilyen eredeti, sokat mondó nyilakozatokat. 🙂

  3. jaj anyám, nem egy rossz játékos a vidal, de komolyan csak a helyet venné el Calabria elől. Lehet még ma jobb, de ezt be kell vállalnunk azért cserébe, hogy 2-3 év múlva saját nevelésű klasszis futkározzon a jobboldalunkon.
    Közben meg az egyetlen használható jobbszélsőnk (Suso) eleve egy elég középszerű alak, de még neki sincs semmilyen helyettese. A középpályáról meg még nem is beszéltünk. Egy okos, jól passzoló, kreatív figura alapból jó lenne, de pl Kuckának sincs cseréje, bár azon a poszton azt is eltudom képzelni, hogy nem cserét hanem kezdőt hozunk és a szlovák csúszik vissza a padra.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet