Luiz Adriano a télen távozhat, irány a Bundesliga?

10

A Calciomercato.com internetes oldal értesülései szerint a német vagy az orosz bajnokság lehet Luiz Adriano új állomáshelye, amennyiben a télen elhagyja a Milant.

A 29 éves csatár tavaly nyáron csatlakozott a rossonerihez, azonban nem sikerült beverekednie magát a kezdőcsapatba. Ebben a szezonban mindössze 5 meccsen játszott és többnyire csereként lépett pályára. Luiz Adriano a második legjobban kereső játékos a csapatban és elképzelhető, hogy a mellőzöttség miatt januárban távozik.

Az orosz élvonalban szereplő CSZKA Moszkva konkrét ajánlattal kereste meg Luiz Adrianót – állítja a Calciomercato.com oldal. Az orosz együttes hajlandó biztosítani a játékos számára a jelenlegi fizetését, azaz 3 millió eurót szezononként, ugyanakkor a brazil csatár nem szeretne visszatérni Kelet-Európába.

Állítólag Luiz Adriano átadólistán szerepel a Milannál, miközben Gilmar Veloz, a játékos ügynöke német klubokkal egyeztet. Úgy tűnik, a Bundesliga sokkal vonzóbb lehetőség a csatár számára, akinek körülbelül 6 millió euró az értéke.[adrotate banner=”28″]

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem értek egyet az előttem szólókkal. Szerintem nem kapta meg a lehetőséget, többnyire csak perceket kapott, azt se kezdőnként. Persze ezzel nem azt akarom mondani h. kezdőben lenne a helye, de azért lehetett volna próbálgatni. Pl. Visszavont csatárként akár, csak nem volt egyik edző sem olyan tökös h. Ettől a töketlen formációtól eltérjen.

  • Melyik töketlen edzőkre és formációra gondolsz pontosan? Mert hogy az utóbbi 1,5 évben volt 3 edző, MIhajlovic aki kezdett a 4-3-1-2-vel, Adriano-val kezdőként és kiderült hogy nem megy, aztán átállt 4-3-3-ra, amiben Bacca volt a csatár de azzal is bukott, majd jött a 4-4-2-ő, ahol a két csatárba már nem fért be Adriano. Aztán jött Brocchi és a 4-3-1-2-je, szintén két csatárral, ahová megint csak nem fért be, végül most Montella 4-3-3-a, ahol valóban nincs helye. Akárhogy is számolom ez 3 edző, 3 féle felállás, amiből kettőben ha olyan a teljesítménye a 2 csatárból az egyik helyet megszerezhette volna. Így ez a “nem volt egyik edző sem olyan tökös h. Ettől a töketlen formációtól eltérjen.” megállapítás szerintem erős túlzás és ferdítés.

 2. Majd meglátjuk ha eligazol és más csapatban rugdossa a gólokat!Sajnos azt kell mondjam,hogy kedvenc csapatom az utóbbi években játékostemető lett!

 3. Akik fentebb emlegetik,hogy kapott időt a bizonyításra…… mikor emberek ???? Mikor láttatok utoljára Milan mecset ?????

  Nem kapott,tavaly sem,idén meg végképp nem !!! Nyilván való volt már tavaly is,hogy megakarunk tőle szabadulni…..mondjuk nem tudom miért ??? Nem rossz center,sőt….. max a jelenlegi formációban nehéz neki helyet szorítani…bár Baccát is lehetme pihentetni,tavaly is lehetett volna….

  én sajnálom,hogy elmegy de várható volt !!! Remélem hozunk helyette egy klasszis támadót,mert elöl nagyon gyengén állunk Bacca,Lapadula és ennyi…ez pedig lótúró !!!!!

  • Az a gond, hogy hozhatunk bárkit ha nem játszik! Ahogy leírtad ez a szomorú igazság. Így nem lehet egy keretet tűzben tartani.
   Ha megnézzük a támadó cseréket:
   Honda 81 perc; Adriano: 85; Lapadula 154; 1080 lehetséges percből.
   Konkrétan csak kényszerből változtatunk a csapaton. Kíváncsi lennék CR hogy mozogna ha 10 meccsenként 1x kezdőben találná magát. 2-3 meccsen meg időhúzó csere. 😀

  • Teljesen egyetértek veled!
   Pedig szerintem egy edző feladata lenne az is, hogy tűzben tartsa a játékosait!

   Ezzel ellentétben 12!! fordulót követen Honda játszott 81 percet, Adriano 85-öt, Lapadulla is mindössze 154-et! Olyan posztokon, amin aztán nem mennek el meccsek!

   Aztán csodálkozunk, hogy ha Bacca lejön hisztizik, aki meg beáll b.szik az egészre. Mert profizmus ide vagy oda, de egy szar embernek, akarsz-e bizonyítani, aki már előre leírta Adrianot, Hondát és még sokakat!?

 4. Jelen évben és vszínű jövőre is elég a 2 közeépcsatár. Lapadula megvásárlásával egyértelmű, hogy Adrianonak menni kell. Ráadásul Lapadula (szerintem) Montella egyik házi kedvence. Adrianot Már tavaly is el akarták adni. Sajnálom mert ennél jobb csatár ő de ha időhúzó csere vagy akkor nehéz gólokat lőni.

  Sok sikert neki és ha már a takarításnál vagyunk nem ártana ha Honda is keresne magának másik csapatot. Sőt Bertolaccit sem bánnám ha elhúzná a csíkot. Rodrigo Ely meg kölcsönbe.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet