40 millió euró alatt a Milan nem tárgyal Baccáról

10

Olasz lapértesülés szerint amennyiben a téli átigazolási időszakban a Premier League-ben szereplő West Ham ismét megpróbálkozik Carlos Bacca szerződtetésével, akkor a vezetőség 40 millió eurót fog kérni érte.

Mint ismert, a piros-feketék a nyáron elfogadták a West Ham 30 millió eurós ajánlatát Baccáért, aki nagyon közel volt a londoni együtteshez. Végül a játékos visszautasította az ajánlatot és maradt Olaszországban. A kolumbiai válogatott csatár ebben a szezonban 11 meccsen 6 gólt szerzett, azonban az előző 4 meccsen nem talált be.

A West Ham egyébként nem kezdte túl fényesen a szezont a Premier League-ben és Simone Zaza sem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. Ezért elképzelhető, hogy az angolok a télen újabb ajánlatot tesznek Baccáért, hogy megerősítsék a támadósorukat.Azonban a Corriere dello Sport szerint a Milan nem hajlandó eladni Baccát 40 millió euró alatt.

A kolumbiai gólvágó iránt korábban a francia bajnok Paris Saint-Germain is érdeklődött.

[adrotate banner=”28″]

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Akkor kell egy csatár is aki pótolni képes Baccat és ha az Aguero kaliberű -plussz lehet “beesik” egy Paredes- akkor el is tapsoltuk a 100-ast. (Verratti, Paredes, Aguero pfff..)

   Persze az is lehet, hogy Luiz Adriano és Lapadula megoldaná a csatár kérdést de merész gondolat. Nem hinném, hogy a télen elengednék Carlost ha már saját önszántából maradt még egy évet. Persze ez csak játék a számokkal.

   • Lehet, hogy igazad van, mert a Verratti üzlet is csak nyáron lenne esedékes, így könnyen meglehet, hogy Bacca marad nálunk a nyárig.
    Viszont az már korántsem biztos, hogy Emery marad nyárig az edző Párizsban.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet