Pasalic megkönnyebbült a debütálása után

2

Mario Pasalic izgatottan várta a lehetőséget, hogy Vincenzo Montella pályára küldje a bajnokságban és ez megtörtént a Pescara ellen. A 21 éves középpályás cáfolta, hogy januárban visszatérne a Chelsea-hez.

“Nagyon izgatott voltam, hogy végre pályára léphettem a Milanban. Azt hiszem, hogy jól teljesítettem. A debütálásom után megkönnyebbültem, már nagyon vártam erre a pillanatra. A sérülés a múlté és örülök, hogy fél órát játszottam a Pescara ellen és nem csak egy vagy két percet. Azon leszek, hogy a legjobb formámat nyújtsam és tiszteljem a Milan mezt. Nagy a verseny ezen a poszton, hiszen 10 játékosunk van a középpályán.” – mondta Pasalic a Goal.com-nak.

“Nagyon fiatal és ígéretes csapatunk van. Célunk, hogy visszatérjünk a nemzetközi porondra. Donnarumma és Locatelli? Mindketten világklasszis játékosokká válhatnak.”Ezt követően az esetleges januári távozásával kapcsolatban felmerült pletykákról kérdezték Pasalicot.

“A pletykák sohasem érdekeltek. Az edző jól bánt velem és ez elég ahhoz, hogy maradjak és megháláljam a klub bizalmát. Annak ellenére, hogy az elmúlt években nem jöttek az eredmények, tudom, hogy a Milan milyen nagyszerű együttes.” – tette hozzá.

A várakozások szerint Pasalic a kezdőcsapatban kaphat helyet a hétvégén a Palermo elleni mérkőzésen.

[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem tűnik ügyetlennek, de ha az egész csapat úgy játszik Palermóban, mint a Pescara ellen, akkor simán kikapunk. S ilyenkor senki nem tud kibontakozni egyénileg sem.

  2. Ami azt illeti én is megkönnyebbültem a debütálása után mondván, hogy nyertünk végül. 🙂 Hajrá!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet