A Milan december 23-án magyar idő szerint 17:30-kor lép pályára a Juventus ellen Dohában, Katarban az Olasz szuperkupában – jelentette be az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC).

Korábban már beszámoltunk arról, hogy idén a katari fővárosban rendezik a szuperkupát. A szervezők az elmúlt években rendre külföldre vitték a meccset, tavaly például Sanghajban mérkőzött meg egymással a Juventus és a Lazio, míg 2014-ben szintén Doha adott otthont az eseménynek. Mivel az előző szezonban a Scudettót és az Olasz kupát is a Juventus nyerte, ezért a kupadöntő ezüstérmese, a Milan lesz a torinói együttes ellenfele.

Az Olasz Labdarúgó Szövetség bejelentése alapján a találkozót december 23-án – helyi idő szerint 19:30-kor – Dohában a Jassim Bin Hamad stadionban rendezik, ez 17:30-as kezdési időpontnak felel meg magyar idő szerint.

[adrotate banner=”28″]

5 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Szinte az össze bajnokságban a bajnoki nyitóforduló előtt rendezik a Szuperkupa-döntőt. Az olaszok meg karácsonykor, ráadásul a “világ végén” Ebből az egyértelmű, hogy komolytalan az egész, de miért kell ennyire kicseszni a játékosokkal?