7 meccs óta nem szerzett gólt a Chievo a Milan ellen

2

A válogatott szünet után folytatódnak az élvonalbeli bajnokságok Európában, Olaszországban a nyolcadik forduló következik. A Milan vasárnap este a jó formában lévő Chievo otthonába látogat. A két csapat fej-fej mellett áll a tabellán 13 ponttal. 7 meccsen 4 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség a mérleg.

– A két együttes korábbi 28 egymás elleni bajnoki mérkőzéséből mindössze 2-t tudott megnyerni a Chievo, emellett 20 Milan győzelem született, míg 6 alkalommal döntetlen lett az eredmény. A veronai együttes 702 perce nem tudta bevenni a Milan kapuját a bajnokságban, ez 7 meccset foglal magába. Legutóbb 2012-ben egy 5-1-es rossoneri győzelem alkalmával tudott Pellissier szépíteni.

– A két alakulat utóbbi három meccse a Stadio Bentegodiban 0-0-ra végződött.

– A Milan az elmúlt négy mérkőzéséből hármat megnyert ebben a szezonban. A csapat legutóbb februárban maradt veretlen egymást követő 5 meccsen.– A statisztikák szerint eddig a Milan kezdőcsapatának átlagéletkora a legfiatalabb a Serie A-ban ebben az idényben 25 évvel és 293 nappal. Érdekesség, hogy a Chievo kezdője a legidősebb 31 évvel és 91 nappal.

– Négy és fél évvel ezelőtt Mattia De Sciglio, a csapat saját nevelésű hátvédje pont a Chievo ellen debütált. A találkozót a piros-feketék 1-0-ra nyerték meg idegenben.

– Montella vezetőedzőként 10 meccsből 6-ot megnyert a Chievo ellen, míg 1-szer döntetlen született és 3-szor kikapott.

– Manuel Locatelli a legfiatalabb gólszerző idén a Serie A-ban.

[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet