Montolivo hiánya miatt Abate lesz a csapatkapitány

11

A legfrissebb hírek szerint Riccardo Montolivo sérülése miatt Ignazio Abate kapja meg ideiglenesen a csapatkapitányi karszalagot.

A klub történelme során az elmúlt évtizedekben olyan ikonok és legendák viselték a kapitányi szalagot, mint Franco Baresi, Paolo Maldini vagy éppen Massimo Ambrosini. 2013 óta Montolivo a csapatkapitány, azonban súlyos térdsérülése miatt előreláthatólag fél évig nem léphet pályára, így a szezon hátralévő részében Ignazio Abate fogja viselni a kapitányi címet – értesült a Mediaset és az olasz La Gazzetta dello Sport napilap.

Abate a Milan utánpótlás akadémiáján nevelkedett és összesen 234 mérkőzésen öltötte magára a csapat mezét.[adrotate banner=”28″]

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ha jól emlékszem Muntari is volt már csapatkapitány… (akinek egyébként jelenleg nincs csapata, meg Essiennek és B. Traore-nak sem… brrr, nem is folytatom tovább)

 2. Sajnos idáig süllyedtünk, hogy egy Abate lett a csk! De az utóbbi időben csak csere volt! Most akkor mi lesz? Ki lesz a csk?Vagy akkor most neki “játszani” kell mindenképpen?

 3. Montolivo vagy Abate teljesen mindegy,teljesen alkalmatlanok mind csk szerepben,mind játékosként.
  Szomorú,hogy mindketten még nálunk játszanak..

 4. Szerintem nem feltétlen a Milan kötődés a legfontosabb szempont. Olyan ember kell, akinek mindig helye van a kezdőben, akinek megkérdőjelezhetetlen a tudása és ezért felnéznek rá a többiek , aki elég hangos tud lenni a pályán és akit egyébként motiválhat is ez a megbízás.
  Ilyen ember ma csak egy van nálunk: BACCA

  Tudom szó volt róla, hogy elhagyja csapat, ő egy jó zsoldos, de amíg itt van (és ez a csapat jó szereplésétől nagyban függ), addig neki kéne a CSK-nak lenni. Egyébként ennek a CSK-ságnak a jelentőségét túlértékelik. Nekünk olyan emberekre van szükségünk, mint pl. Gattuso volt, vagyis olyanokra, akik összetartják, űzik hajtják a csapatot. Ehhez pedig nem kell feltétlen CSK-nak lenni. Ha valaki ilyen, akkor kinevezés nélkül is ilyen.

  • Az sem árt egy CSK-nak ha jól beszéli az adott bajnokság nyelvét. Bacca kérdés h. 1.5 év után milyen szinten van. Egy csk-nak pályán és azon kívül is kélpviselnie kell a csapatot.

  • Szerintem egy csk-nak át kell tudni venni a labdát… A viselkedése miatt egyszerűen nem érdemli meg, sőt alkalmatlan rá. Lecsérélik majd a szalaggal a kezén megy majd haza??
   Abatera is felnéznek a többiek! Saját nevelésű, rutinus védő, akit nem mellesleg mindenki arról ismer, hogy kifutja a lelkét is, méghozzá olyan tempója van, ami ebben a csapatnak semmi másnak.
   Ha Bacca lenne a csk, akkor meg hallgathatná mindenki a nagy egóját, ami msot is van. (Nézzük csak meg a cselekre való próbálkozásokat. Őt nem túlságosan érdekli, hogy nem tud…)

 5. Volt már rosszabb is de abban egyetértek, “carulli” szurkolótársammal, hogy alapvető követelmény a CSK-val szemben, hogy meglegyen a hangja és a tudása.

 6. én simán oda adnám donnarummának,vagy palettának,inkább csk típusok,és a nyújtott teljesítményük is méltóbb rá,mint abatenak

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet