De Sciglio hosszabbítása nincs napirenden

16

Mattia De Sciglio az előző átigazolási szezonban nagyon közel állt a Juventushoz, de a Milan nem engedte el. Ennek ellenére nincs terítéken az új szerződés – jelentette ki a játékos ügynöke.

Több klub is érdeklődést mutatott a csapat saját nevelésű hátvédje iránt, többek között a Bayern München, a Juventus és a Napoli. A Milan válasza viszont határozott ‘nem’ volt, így De Sciglio maradt.

“Igaz, hogy Mattia nagyon közel volt a Juventushoz, mostantól mindenki tudja. A Milan úgy döntött, hogy megtartja és majd meglátjuk, hogy mi az új tulajdonosok szándéka. De Sciglio szerződése másfél év múlva jár le, de még nem beszéltünk a klubbal a hosszabbításról. Jelen pillanatban más a prioritás számukra.” – mondta Donato Orgnoni, a játékos ügynöke a Tuttosportnak.

A 23 éves játékos ebben a szezonban 5 bajnoki meccsen lépett pályára.[adrotate banner=”28″]

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szilárd alapokat szeretnénk, mondta a kínai csapat. Na DS minden tervbe beférne, csak a szilárd alap tervbe nem, ágyő!

  • Érdekes hogy Mattia nagyon jól játszik a válogatottban de a Mailanban egy gyengusz Abate előnyt élvez vele szemben,mi az hogy agyő? Te biztos óriási szakértő vagy ha pont őt adnád el.Mindkét szélen bevethető sőt annó még Allegrinél belsővédőt is játszott nem is rosszul.Ha elüzleteljük akkor ésszel tegyük azt,pl.Ruganiért vagy Marquinhosért adjuk őt cserébe…

   • A megoldás a következő. Abatet és DS-t is el kell adni, mert mindkettő fostalicska.
    Rodriguez kell ide a Wolfsburgból.

   • Így van őt adnám el, de te miért ne gondolhatnád másképp? Szubjektív dolgok ezek. Sokszor én csak annyit látok, hogy tötymörög leszegett fejjel mint valami gép, harciasságot, keménységet (nem szabálytalan vagdalkozást) csak nyomokban látni rajta.

    Honda is remek a válogatottban általában, de ez a mi szekerünkön aligha tol valamit.

   • Mondjuk én sem értem miért ne lehetne más a véleményetek?! Mostmár én is eladnám mert teljesen egyetértek Istil-el. Beleszarik mindenbe, súlytalan és lötyögős. Olyan hibákat vét amiről gólokat kapunk, saját véleményem szerint a válogatottban sem nyújt kiemelkedőt csak felkapott. Az meg, hogy a Juventushoz szerződne meg kimondottan unszimpatikussá tette számomra.

     • Ha valamit nemtudsz csk kérdezz fiam! Yepessel párban győztes meccsen játszott belsővédőt De Sciglio.Akkor Milan szurkoló voltam amikor te apáddal egy gatyában jártál…:-)

 2. Gyenge a védekezése… Azért is jobb a válogatottban,mert ott a Juve féle 3-5-2megy, és ott van még “mögötte” 3. Ezért akarja a Juve. Szerintem.

 3. Mehetne Torinoba orommel latnak ott a szurkolok is. Remek kvalitasu jatekos akiben sokkal tobb van mint amit eddig ki tudtak hozni belole.

 4. Mondjuk ha eleve jobbhátvédként játszana folyamatosan,akkor tudhatnánk meg igazán,h mire is képes valójában!Ugyanis az az ő igazi posztja.És utána itéljük meg!!!

 5. Azért itt általában magasabban szokott lenni az értelmi színvonal, mint mondjuk NSO-n. Alapjaiban véve pont ezért nem is nagyon szeretek kommenteket olvasni. De ilyen szintű elmezavar mellett már nehéz elmenni, hogy “DS” szar, meg nem kell.
  Legalább a józan paraszti logika mentén annyi összefüggést nem ártana találni, ha már szeme, tapasztalata és képzettsége nincs valakinek ehhez a játékhoz, hogy három “örökös bajnok” (Bayern, Juve, Barca) akarja elvinni a gyereket, ami természetesen csak azért lehet, mert nagyon szar és már ezek a csapatok mostantól nem szeretnének megnyerni bajnokságaikat.
  Mi lesz a következő ötlet? Donnarumma – Király csere?

 6. Na végre azért vannak józan emberek is,DS nem véletlen kezdő a válogatottban de egyesek elzavarnák…

 7. DS válogatott védő.Milan nevelés,fiatal…Miért kellene eladni????
  Motiválni kell + végre a helyén játszatni rendszeresen…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet