A kínaiak szilárd alapokra akarják helyezni a Milant

6

Han Li, a Sino-Europe Sports igazgatója a La Gazzetta dello Sport napilapnak nyilatkozott az új tulajdonosok terveiről és megerősítette, hogy az üzlet lezárása jó ütemben halad.

“Miért döntöttünk úgy, hogy megvásároljuk ezt a klubot? A Milan az egyik legjobb csapat a világon, dicsőséges és sikeres történelemmel. A világ bármely részén él rossoneri szurkoló, mindenekelőtt Kínában a legtöbben. A ’80-as években Kínában a televíziók által sugárzott első labdarúgó mérkőzések a Milan meccsei voltak, izgalommal eltöltve a nézőket. Több generáció nőtt fel a Milanon, köztük én is. Hálás vagyok, amiért Silvio Berlusconi minket bízott meg azzal a feladattal, hogy visszajuttassuk a klubot a csúcsra.” – mondta Han Li.

“Mik a terveink? Azzal fogjuk kezdeni, hogy szilárd alapokra helyezzük a csapatot és mindent megteszünk a téli illetve a nyári átigazolási időszakban, hogy erősebb legyen a keret. Szeretnénk bővíteni a nemzetközi befolyásunkat, a kapcsolatainkat és a stratégiai partnerek listáját. Minden rendben halad az üzlet lezárása felé, a befektetők megerősítése alapján megvan a szükséges pénzösszeg. A befektetők névsora a véglegesítés után lesz ismertetve.”

“Még túl korai lenne arról beszélni, hogy a csapat szerepelni fog-e a tőzsdén. Elsődleges célunk, hogy a Milan helyes útra lépjen. Azt gondolom, hogy egy vállalkozás legfontosabb eleme a vezetőség és a filozófia. Olyan szakembereket és embereket kell megbízni a munkával, akik tapasztaltak e téren. Marco Fassone lesz a vezérigazgató, aki négy nagy olasz klubnál dolgozott. Ő egy igazi profi szakember, emellett tapasztalt és megbízható. Fontosnak tartjuk, hogy a legjobb és legképzettebb szakemberek dolgozzanak a klubnál. Szerintem Fassone képes lesz sikerre vezetni a Milant. Természetesen nyitva állnak az ajtók a legendák és olyan emberek előtt, akik hajlandóak együttműködni velünk, hogy a csapatot visszaemeljük a csúcsra.”“San Siro, vagy új stadion? A lehető legjobb élményt szeretnénk nyújtani a rajongóknak fordulóról-fordulóra. Meghallgatjuk a szurkolókat és egyeztetünk a vezetőséggel, hogy meghozzuk a döntést: maradunk a San Siróban vagy építünk egy új stadiont.”

[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ez a nyilatkozat már konkrétabban hangzik, mint a többi eddigi.. Kezdem elhinni, hogy tényleg meglesz a Milan transzfer januárra.

  2. Majd ha beletették az első 200- 300 misit a csapatba hitelesebbek lesznek ezek a mondatok. De egyébként szép amit mond engem meggyőzött tetszik,csak lássam is ne csak beszéljünk róla.

  3. Ha a Sino-Europe Sports átveszi a Milant, és épít egy új stadiont, javaslom, hogy a neve legyen San Sino.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet