Svájcban játszik felkészülési meccset a Milan

0

A Milan egy felkészülési mérkőzés keretein belül ismét összecsap a svájci másodosztályban szereplő FC Chiasso együttesével.

A rossoneri a hétvégén hazai pályán egy rendkívül izgalmas meccsen 4-3-ra megverte a Sassuolót az olasz bajnokságban. Az elkövetkező egy hétben nemzetközi válogatott mérkőzéseket rendeznek, így egész Európában szünetelnek az élvonalbeli ligák.

A klub hivatalos honlapjának beszámolói szerint a csapat október 8-án, szombaton 16:00-kor felkészülési meccset játszik Svájcban az FC Chiasso ellen.

“Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a világ egyik legnagyobb klubját fogadhatjuk. Mindenekelőtt azt akarjuk, hogy ez a nap a sport ünnepe legyen a fiatalabb szurkolók, a családok és a futball szerelmeseinek egyaránt.” – mondta Nicola Bignotti, a Chiasso igazgatója.Ez a felkészülési meccs remek alkalom lesz a kevés játéklehetőséget kapó játékosok számára a bizonyításra, így többek között láthatjuk az új szerzemények közül José Sosát és Leonel Vangionit, de várhatólag Gianluca Lapadulát is.

A Milan a következő fordulóban a Chievo otthonába látogat a Serie A-ban.

[adrotate banner=”28″]