Pasalic idő előtt visszatérhet a Chelsea-hez

6

Egyes beszámolók szerint elképzelhető, hogy a csapat horvát középpályása, Mario Pasalic a vártnál hamarabb visszatérhet a Chelsea-hez.

A 21 éves a nyári átigazolási időszak utolsó napjaiban csatlakozott a Milanhoz, a megállapodás értelmében egy évre kölcsönben. Eddig azonban egyáltalán nem kapott játéklehetőséget a bajnokságban és mindössze egy felkészülési meccsen a Bournemouth ellen lépett pályára. Pasalic február óta nem játszott tétmeccsen, ugyanis hosszú sérülése volt – de az átigazolásakor végzett vizsgálatok alapján felépült és teljesen egészséges.

Egyértelműen látszik, hogy Vincenzo Montella nem igazán tart igényt Pasalicra, aki a kevés játéklehetőség miatt akár idő előtt visszatérhet az angol élvonalbeli Chelsea-hez. Az olasz szakember Andrea Bertolacci és Matias Fernandez sérülése ellenére José Sosát, Manuel Locatellit és Andrea Polit preferálja Pasaliccal szemben, míg Juraj Kucka, Riccardo Montolivo és Giacomo Bonaventura gyakorlatilag alapembernek számít a középpályán.

A Milan hétvégén a Fiorentinához látogat az olasz bajnokság 6. fordulójában.[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Sajnos igazad lehet ami a koncepciót illeti. Valakinek menni kell (a sok középszerből) mert rengetegen vagyunk az egyfrontos háborúhoz. Poliért mondjuk simán elcserélném.

      Ismétlem magam; A kevesebb néha több! 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet