A Fininvest igazolja a kínaiak pénzügyi stabilitását

1

Nem igazak azok a hírek, amelyek szerint a kínai befektetőcsoport a tárgyalások során hamis banki papírokat mutatott be – jelentette be a Fininvest pénteken este egy hivatalos közleményben. Ezzel párhuzamosan a kínaiak jogi eljárással fenyegetőznek a média valótlan állítása miatt.

Hónapok óta folynak a tárgyalások a Milan részvényeinek eladásáról és augusztus elején írták alá a felek az előszerződést. Egy kínai üzletemberekből álló csoport 740 millió euróért vásárolja meg a 7-szeres BL-győztes együttest, vállalva a 240 millió eurós adósság rendezését.

Pénteken este a Fininvest hivatalos közleményben erősítette meg a kínaiak pénzügyi stabilitását hozzátéve, hogy a felmerült pletykáknak – miszerint a vevőjelölt hamis banki dokumentumokat mutatott be – nincs igazságalapjuk.A közlemény szerint a Sino-Europe Sports pénzügyi kimutatása ellenőrzésre került és teljes mértékben valós.

Továbbá korábban két részletben sikeresen megérkezett a Milan számlájára 100 millió euró letét, eleget téve az előszerződésben foglalt kötelezettségvállalásnak. A Fininvest hozzátette, hogy mindkét fél az üzlet végleges lezárására törekszik és a tárgyalások jó ütemben, problémamentesen zajlanak.

Emellett a klubot megvásárolni kívánó Sino-Europe Sports is kiadott egy közleményt, amelyben határozottan kijelentette, a hamis pénzügyi papírokról szóló hírek megalapozatlanok. Ezért a kínaiak jogi eljárás kezdeményezését fontolgatják.

[adrotate banner=”28″]

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet