Montella: “Nehéz, de annál értékesebb győzelem”

2

Vinczenzo Montella nyilatkozott a péntek esti Sampdoria-Milan mérkőzés után. A rossoneri 1-0-ra győzedelmeskedett a genovai együttes ellen. Az olasz vezetőedző kifejtette a véleményét a meccsről, a játékvezetői döntésekről és Carlos Baccáról is.

“Tetszett a teljesítmény. Az első félidőben a Samp többet tett, de egy kicsit elszámították magukat. A második félidőben már sokkal folyamatosabb volt a játékunk. Bármelyik fél győzhetett volna, de úgy vélem a második félidőben a Milan többet tett a győzelemért. Ez egy nagyon nehéz és értékes győzelem volt. Bírói döntések? Voltak olyan események, amiket újra meg kellene néznünk, de mindegy is, felejtsük el… A fogadtatásom? Volt aki tapsolt, volt aki fütyült, de én tapsból többet hallottam. A mérkőzésre készített stratégia néha bejön, néha nem. Mind tudjuk, a Sampdoria egy nagyon szervezett csapat.” – mondta Montella.

“Bacca? Minden irányítás alatt van és harmónia uralkodik. Ez egy normális rotáció volt, egy héten belül 3 mérkőzésünk lesz sorozatban. Bacca hatalmas hatással volt a játékra, lelkesen állt be. Lapadula feláldozta magát a meccsen. Locatelli? Remek fizikai állapotban van. Pályára lépésével jó hatással volt a csapatra, még akkor is, ha egyes helyzeteben még bizonytalan volt. Az edzéseken rendre kiválóan teljesít.”BONAVENTURA: “Ez egy nagyon fontos győzelem volt, amelyet egy kiélezett mérkőzésen értünk el. Sikerült gólt szereznünk, de sokat is szenvedtünk, mert a Sampdoria nagyon jól játszott és egy igazán jó csapatot alkotnak. Jól játszottunk mi is, különösen a legutóbbi mérkőzéshez képest. Meg volt bennünk a düh, a vágy és vissza akartunk vágni. Amikor Bacca beállt, megmutatta, hogy ő jelentheti a különbséget. A vereségért mindenki felelős lett volna. Lapadula egészen jól teljesített. Büntető volt-e, amikor szabálytalankodtak ellenem? Annyit mondhatok, volt kontakt. Nagyon sok mérkőzés vár ránk, amelyek nem lesznek könnyűek, de alázatos munkával jól teljesíthetünk. Még csak egy idegenbeli győzelmünk van, folytonosságra van szükségünk.”

[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Idézek:…”Tetszett a teljesítmény” vagy “Lapadula egészen jól teljesített” vagy “A mérkőzésre készített stratégia néha bejön, néha nem”…
    Jaj gyerekek!!! 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet