Bonaventurával és Nianggal is hosszabbítana a klub

6

A legfrissebb hírek szerint a Milan két kulcsjátékosával is szeretne szerződést hosszabbítani.

Jelenleg egy tulajdonosváltás van folyamatban a klub háza táján és az üzlet lezárása november illetve december környékére tehető, azaz előszerződés aláírásától számított 90-120 napon belül jöhet létre a kínai hatalomátvétel.

A leendő tulajdonosok már a jövőt tervezik és úgy tűnik, két kulcsjátékosra is igényt tartanak – méghozzá hosszú távon. A SportMediaset szerint a klub Bonaventurának és Niangnak is új szerződést kínálhat, amely 2021 nyaráig szólna.Mindkét játékos jelenlegi kontraktusa 2019-ig érvényes a Milannal.

Az új szerződés mellé nagy valószínűleg fizetésemelés is jár mindkét játékos esetében.

[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Niang úgy tűnik, fejlődött, meg is lep a dolog. Vele mindenképpen várnék még, mert leginkább ő az, aki dinamikát ad a támadójátéknak a sokszor statikus Baccával szemben. Bonaventura viszont teljesen félreértelmezi a feladatát. Rá nem volt annyira jellemző, hogy ész nélkül cselezget, mostanában viszont azt hiszi, hogy ő Jay-Jay Okocha. Ha három ember veszi körül, sokszor akkor sem passzol, nagyon sok támadás lassul le azért, mert rosszul olvassa a játékot. Bonaventura szerződéshosszabbításával várnék. Ha ebben a szezonban jól teljesít, akkor megtartanám. De ha továbbra is ennyire rosszul játszik, akkor akár már télen kiraknám. Egyelőre az alapemberek közül ő a legnagyobb csalódás.