Emery a PSG-hez akarta vinni Baccát

8

Carlos Bacca, a Milan kolumbiai csatára elismerte a Paris Saint-Germain megkeresését.

Bacca egy évvel ezelőtt nagy reményekkel érkezett Milánóba, miután a klub 30 millió eurót fizetett érte a Sevillának. Első idényében házi gólkirály lett, minden sorozatot figyelembe véve 20 gólig jutott, de idén nyáron közel állt a távozáshoz. A legkomolyabb kérő a West Ham volt, de a PSG-vel, az Arsenallal és az Atletico Madriddal is szóba hozták.

A 30 éves csatár egyik interjújában beszélt korábbi edzőjéről, Unai Emeryről és a PSG nyári megkereséséről.“Emery a legjelentősebb és a legjobb edző, akivel a pályafutásom során eddig együtt dolgozhattam. Mindig megbízott bennem. Nagyon jó barátom és talán ez a titka annak, hogy ilyen jó a kapcsolatunk. Örökre hálás leszek neki. A PSG a legjobb döntést hozta, amikor kinevezte vezetőedzőnek. Szeretnék dolgozni vele a jövőben, de jelen pillanatban csak a Milanra koncentrálok” – mondta a kolumbiai válogatott csatár.

“Mercato? Volt kapcsolat a PSG és az ügynököm között, de az üzlet összeomlott, mivel nem volt több nem EU-s kvótájuk.” – tette hozzá.

Bacca ebben a szezonban 3 bajnoki meccsen lépett pályára és az első fordulóban mesterhármast szerzett.

[adrotate banner=”28″]

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nyugodtan elmehet,csak akkor eredményes ha szájába adják a labdát és be kell csak rúgni ez a mostani csapat nem képes erre, ő maga nem képes megkeverni az ellenfelet ,el kell adni még kapunk érte valamit mert,ha sokáig itt tartjuk még 20 millát sem kapunk érte .

  2. ott meg is találja a helyét,itt csak kiinlódik,mint minden valamire is való játékosunk….érdemes lenne elgondolkodni…

  3. Inkább Emeryt kellett volna idehozni most nyáron! A jövőben ez már lehetetlen lesz, amíg meg nem unja a PSG-t.

  4. Ugyebár nyáron volt szó a PSG-ről és mertem írni olyat, hogy az EB-n nem csillogó Milik jöhetne is ebből az árból, konkrétan szőrén elcserélni egy jóval fiatalabb és szerintem sokoldalúbb játékosra. Had ne mondjam hogy robbant be Milik! 😀
    Magas, fejel, lő, cselez, szabadrúgásból is veszélyes. Nem biztos, hogy ő jobb játékos jelenleg, mint Bacca! Viszont én szívesen aláírtam volna egy ilyen “cserét”.
    A másik Gudelj lett volna akit érdemes lenne megkörnyékezni az Ajaxból.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet