Montella: “Fejlődést várok el az Udinese ellen”

3

Vincenzo Montella szombaton megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját. A Milan vasárnap az Udinese ellen játszik az olasz bajnokságban, íme egy részlet az olasz szakember nyilatkozatából.

“Az Udinese nagyon erős játékosokkal rendelkezik és védekező futballt játszanak. Ismernünk kell az erősségeiket és a gyengeségeiket. Ezeken dolgozunk. Ismerem az ellenfél edzőjét és nagyra értékelem őt, nehéz mérkőzés lesz. Védekezésben még fejlődnünk kell és szeretném, ha a játékosok többet besegítenének a védőknek. Válogatott játékosok? Ez az, amire büszkék lehetünk. Ezt maga az elnök is elismeri, ugyanis az a tény, hogy számos olasz válogatott játékosunk van, az nagyon pozitív dolog. Ez még magabiztosabbá tehet bennünket.”

“A formáció? A lényeg, hogy összpontosítsunk a futball elveire. A taktika átalakítása most csak összezavarná a játékosokat. Bonaventura megmutatta, hogy képes jó teljesítményt nyújtani a középpálya bármely részén és a támadósor bal oldalán is. Lapadula? Sokat dolgozott a válogatott szünet alatt, lelkes és elszánt. Jó teljesítményt akar nyújtani és biztos vagyok benne, hogy nagyon hasznos tagja lesz a Milannak. De Sciglio vagy Antonelli? Jó dolog, hogy verseny alakult ki. Ez mindenki számára előnyös és hasznos. Majd meglátjuk, hogy ki fog játszani. José Sosa jól van, folyamatosan edzett és rendelkezésre áll.”“Tulajdonosváltás? Nem hiszem, hogy ez hatással van a csapatra, csak magunkra kell összpontosítanunk és arra, hogy mi történik a pályán. Ami az érkező játékosokat illeti, a lehető legtöbbet tettük. Továbbá sikerült megtartani Baccát, De Scigliót és Romagnolit.”

[adrotate banner=”28″]

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ismét vitatkoznom kell az előttem szólókkal. Csak a vak nem látja, hogy óriási előrelépés történt az első két fordulóhoz képest a kapott gólok számában… 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet