Donnarumma: “Buffon rengeteg tanácsot adott”

4

Gianluigi Donnarumma, a Milan olasz válogatott kapusa igyekszik megnyugtatni a kedélyeket és kijelentette, hogy nem foglalkozik az átigazolási pletykákkal, minden egyes nap csak a Milanra és az edzésekre fókuszál.

A 17 éves kapus az elmúlt másfél hétben az olasz válogatottal készült és ezzel ő lett az Azzurri legfiatalabb játékosa az elmúlt 105 évet tekintve. Donnarumma csereként lépett pályára a Franciaország elleni felkészülési mérkőzésen, de Izrael ellen nem kapott lehetőséget a vb-selejtezőben. Ennek ellenére bátran mondhatjuk, hogy az olasz kapus pozitív élményekkel gazdagodott.

“Óriási izgalommal töltött el, hogy meghívót kaptam a nemzeti csapatba. Köszönöm Venturának a lehetőséget. Buffon? Nagyon sok tanácsot adott az edzéseken és azt mondta, hogy érezzem jól magam. Fantasztikus volt. Mercato? Csak a Milanra gondolok és az edzésekre. Plizzari? Barátok vagyunk és ugyanabba az iskolába járunk. Gratulálok a teljesítményéhez.” – mondta Donnarumma a Sky mikrofonjainak.[adrotate banner=”28″]

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet