Montella kényszerből változtathat az Udinese ellen

8

Komoly fejtörést okozhat Vincenzo Montella számára a kezdőcsapat összeállítása a hétvégi Udinese elleni bajnokira, ugyanis az eltiltott játékosok miatt gyakorlatilag az egész középpályát át kell szervezni.

A nemzetközi válogatott szünetet követően a hétvégén egész Európában folytatódnak az élvonalbeli bajnokságok, ahogy Olaszországban is. A Milan a harmadik fordulóban az Udinesét fogadja a San Siróban, a meccset vasárnap délután 15:00-kor rendezik. Eltiltás miatt biztosan nem léphet pályára Juraj Kucka és M’Baye Niang, amelynek következtében az új igazolások lehetőséget kaphatnak.

Niang eltiltása miatt vélhetően Giacomo Bonaventura előrébb húzódik és ő lesz a bal oldali támadó. Ellenkező esetben Gianluca Lapadula kezdhet Carlos Bacca és Suso mellett. Ami a középpályát illeti: Riccardo Montolivo helye biztosnak tűnik, míg Andrea Bertolacci sérülés miatt nem bevethető. Ez azt jelenti, hogy Mario Pasalic és José Sosa is a kezdőcsapatban kaphat helyet az Udinese ellen, köszönhetően Kuckának, aki a Napoli elleni találkozó után két meccses eltiltást kapott. A tervek szerint Matias Fernandez csütörtökön érkezik meg Milanellóba a válogatott edzőtáborából. Fontos megjegyezni, hogy a chilei középpályás még egyáltalán nem edzett az új csapattársaival.Eközben a MilanTV tájékoztatása szerint Gustavo Gomez kedden a vártnál hamarabb visszatért a paraguayi válogatottól, miután eltiltás miatt ki kell hagynia a válogatott szerda hajnali mérkőzését Uruguay ellen.

[adrotate banner=”28″]

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem hogy változtathat, hanem változtatnia is kell, mert ha a feje tetejére áll Montella, akkor sem játszhat sem Kuco, sem Niang. Ergo mindenképpen változtat.. Kíváncsi leszek, kezd-e valamit Antonellivelm ha már egy olasz válogatott kezdőjébe befért nyomorult..

 2. az én kezdőm:donnarumma antonelli-romagnoli-a két szerencsétlen valamelyike-abate pasalic-montolivo-sosa bona-bacca-suso/lapadula

 3. Na ezért most lehet megköveznek itt páran, de az én kezdőmbe Montolivo helyett Poli játszana! Tudom, hogy nem egy csúcsjátékos, de benne van akarat! Valamint ő jobban szeret előre is játszani mint Monti! Kíváncsi lennék a játékára, ha kapna 2 olyan társat akik szintén hajtanak és győzelemre játszanak. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy be is jön, de meglehetne nézni a keretet úgy., hogy nincsenek benne mentális fékek.

  Donnarumma
  Calabria-Gomez-Romagnoli-Antonelli
  Poli-Sosa-Pasalic
  Suso-Bacca-Bonaventura

  Forza Milan!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet