A Milan is szemet vetett a svéd szupertehetségre

10

Angol sajtóértesülés szerint a Milan és az Inter figyelmét is felkeltette a Sundeland utánpótláscsapatában pallérozódó svéd szupertehetség, Joel Asoro.

A 17 éves csatár hétfőn végigjátszotta a svéd U21-es válogatott Spanyolország elleni mérkőzését az U21-es Európa-bajnokság selejtezőjében. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. Egyébként Asoro nemrég bemutatkozott a Premier League-ben, ugyanis csereként beállva lépett pályára a Middlesbrough ellen. Az Expressen értesülései szerint a fiatal játékos Európa-szerte felkeltette neves klubok játékosmegfigyelőinek figyelmét és állítólag olyan csapatok szeretnék leszerződtetni, mint a Paris Saint-Germain, az Olympique Lyon, a Bayern München, a Borussia Dortmund, a Villarreal és a Valencia, de a Milan mellett az Inter is bejelentkezett érte.

[adrotate banner=”28″]

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hát ha ilyen sokan bejelentkeztek érte akkor nem lesz olcsó és valószínű,hogy nem is lesz a miénk .

  2. Hazugság. Nincs szükség ezekre a kamu hírekre, ilyenekből kb. 150 volt az idén, aztán hoztuk Vangionit, Sosat meg Lapadulát.

  3. Angliából Olaszországba szerzödtetni játékost. Világéletben mást focizott, és mást tanítottak eddig neki ….

  4. Vetjük mi a szemünket évek óta, boldog-boldogtalanra. Most már a szakmai szemmel kiválasztott fiatalokra a pénztárcánkat is be kéne vetni.

  5. 1.Kell még pár év, mire a Milan ismét vonzóbb lesz, mint a fent említett csapatok…
    2. 20 éve nem tudunk mit kezdeni a tizenéves tehetségekkel. Vagy elengedjük ingyen mert nem elég jók a Milan számára, hogy aztán most abDortmundnak érjen vagy 40milliót. Vagy középszerré züllesztjük, mint a Kacsát…Vagy

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet